想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

上年年頭小產過。休息左接近10個月上星驗到有左,點知琴日流血,仲要係鮮血,好似黎m第一日。去左睇醫生,醫生照到胎囊,大概4週左右,作小產,無野做到,開左安胎藥,食左一次,今朝起身係少左血,但仲有。

其實好擔心,唔知有冇JM曾經試過出血都保到BB?

複式洋房

Wincarsss 發表於 20-1-14 11:50
上年年頭小產過。休息左接近10個月上星驗到有左,點知琴日流血,仲要係鮮血,好似黎m第一日。去左睇醫生, ...

我媽咪話佢佗我果陣個個月都嚟m咁出血,最後我都健康出世。不要擔心太多吧

別墅

sleepingmaru 發表於 20-1-14 14:48
我媽咪話佢佗我果陣個個月都嚟m咁出血,最後我都健康出世。不要擔心太多吧
...

謝謝你!但流血,始終都係好擔心,又未照到有心跳住

別墅

Wincarsss 發表於 20-1-14 11:50
上年年頭小產過。休息左接近10個月上星驗到有左,點知琴日流血,仲要係鮮血,好似黎m第一日。去左睇醫生, ...

婦科醫生有冇開黃體酮比你?另外要訓床 休息多啲

別墅

Chaso 發表於 20-1-14 21:11
婦科醫生有冇開黃體酮比你?另外要訓床 休息多啲

有呀,開左安胎藥,另外中醫開左阿膠比我呀。今日全日都係訓床訓sofa了。但仲有流血,但量少左好多了。

別墅

Wincarsss 發表於 20-1-14 21:42
有呀,開左安胎藥,另外中醫開左阿膠比我呀。今日全日都係訓床訓sofa了。但仲有流血,但量少左好多了。:th ...

咁你同bb計續加油 捱過咗頭3個月之後就會好好多!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊