自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓

回覆樓主:

男爵府

2020勳章

Iamhannah 發表於 20-1-14 12:11
仲要關水掣 , 想佢死

佢根本就係有預謀,係謀殺!!!

人生最可怕的, 不是遇到敵人, 而是遇到雙面人。

伯爵府

回覆樓主:

Oh my goodness 好心痛

翡翠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔愛錫細路既,根本唔應該生﹗

可憐個小女孩。仲要受咁多苦。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

根本係有心要個囡死

自己10月懷胎生既都可以咁狠心
希望個女去搵個好媽媽

侯爵府

loveby 發表於 20-1-14 12:00
俄羅斯一名母親(瑪麗亞)獨留3歲女兒在家中,然後跟友人狂歡作樂一周,女童餓到要食洗衣粉充飢,最終慘被活 ...

好想講粗口!!!!唔鍾意就好生啦死八婆 坐監嗰陣都唔好比飯佢食, 餓到就死再比少少嘢吊住佢條命, 不斷循環, 等佢知錯!!

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 開心吸收勳章

個呀媽好殘忍,故意留低一個3歲女兒在家,等佢自生自滅,十分令人心痛。R. I. P.

男爵府

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

狠毒的媽媽

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

正一賤人
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

大宅

侯爵府

2020勳章

男爵府

殘忍到極。。。佢一定會受返咁多既苦。。。。。

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章

回覆樓主:

俄羅斯有冇死刑㗎,有就唔該判佢死刑啦

大宅

2020勳章

餓死好陰公....

公爵府

萬物皆空,因果不空

大宅

2019新春慶豚圓

個小朋友好慘....唔想湊個女點解唔交俾外婆湊

男爵府

2019新春慶豚圓

KTKTKT5 發表於 20-1-14 13:19

好想講粗口!!!!唔鍾意就好生啦死八 ...

好想講粗口x2
唔鍾意就唔好生!
BB女: RIP

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

loveby 發表於 20-1-14 12:00
俄羅斯一名母親(瑪麗亞)獨留3歲女兒在家中,然後跟友人狂歡作樂一周,女童餓到要食洗衣粉充飢,最終慘被活 ...

好冷血

男爵府

回覆樓主:

無人性

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊