自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
【屯門】
日期: 2020年 1月14日 (星期二)
時間: 中午12:00– 下午4:00
地點: 屯門新墟街市
派發威露士免洗搓手液盒裝(20ml x 6支)名額:3,600名

【荃灣】
日期: 2020年 1月15日 (星期三)
地點: 荃灣街市
派發威露士免洗搓手液盒裝(20ml x 6支)名額:3,600名

【元朗】
日期: 2020年 1月16日 (星期四)
地點: 元朗千色廣場

Cheuk2012    發表於 5 天前

伯爵府

2020勳章

*****FAITH*****HOPE*****LOVE*****

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

翡翠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

多謝報料

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

伯爵府

2020勳章

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回

大宅

複式洋房

2020勳章

珊瑚宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

天珠殿

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝報料呀!!

子爵府

男爵府

2020勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

回覆樓主:

荃灣排到阿媽都唔認得,多人都呢!本應好快,但佢好似搞個印仔搞好耐,3600份理應排到,但多人到咁,咪搞我

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

瑪瑙宮

theclacheng 發表於 20-1-15 14:48
荃灣排到阿媽都唔認得,多人都呢!本應好快,但佢好似搞個印仔搞好耐,3600份理應排到,但多人到咁,咪搞我

...
3點幾咁岩行過無人排隊喎!
只係好多公公婆婆要人幫手整like.

翡翠宮

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
回覆 iris2045 的帖子

謝謝報料

子爵府

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
theclacheng 發表於 20-1-15 14:48

...

我2點經過唔駛排喎。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊