6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
定係快快手已經得啊

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
HappyMaMaBaby 發表於 20-1-14 13:25
定係快快手已經得啊

有點解唔開呢?用寶寶身體去搏?同天氣斗?天氣變化無常,唔希望寶寶感冒發燒囖!上個月聖誕節寶寶先同我一起感冒,咳嗽流鼻涕一星期來!我一直都開熱風,聖誕節都天氣熱可能唔開機就感冒,咳嗽

大宅

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

冇開 (BB 9 mths)

別墅

2020勳章

HappyMaMaBaby 發表於 20-1-14 13:25
定係快快手已經得啊

有開丫(BB四個月)

別墅

照開浴室寶, 因為晚上幫佢沖, 有時都凍凍地, 暖好過凍親佢

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

定係快快手已經得啊

冬天我會關曬屋企門窗開暖風機呀

別墅

開,香港冬天時間唔長,現在唔用夏天更加唔洗用

複式洋房

2020勳章

回覆 HappyMaMaBaby 的帖子

有暖風機都未開過(BB7m+)

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

回覆樓主:

夜晚沖涼,有開

別墅

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Cindy曾 發表於 20-1-14 23:34
有點解唔開呢?用寶寶身體去搏?同天氣斗?天氣變化無常,唔希望寶寶感冒發燒囖!上個月聖誕節寶寶先同我 ...

講得非常好 突然除哂衫點都唔適應溫度

別墅

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
定係快快手已經得啊

我開一陣浴室寶 洗完頭就熄 留住暖氣

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
冇開啊,我個BB見到個喛風機有聲有啲驚

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 前天 00:28 |顯示全部帖子
YellowDuckDuck 發表於 20-1-17 14:22
冇開啊,我個BB見到個喛風機有聲有啲驚

事實嘛!有開又唔會點,冇條件就話,我見隔壁左右好多人無條件唔開 中午或者二天洗一次身,我有開機日日洗,bb舒服,因為屙屎臭臭!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊