夫婦情感

跳至
...  

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

Del.

洋房

首先你要去驗身,再捉埋你老公去驗身。如果有bb 更加要驗,因為某啲病毒係會令bb 小產。
另外至於原唔原諒,我相信係佢嘅大話令你覺得自己根本唔認識呢個人。如果未有bb ,恭喜你,起碼可以放入觀察期,有待佢誠意打動。如果有bb ,咁只好比多次機會佢

複式洋房

lazytobe 發表於 20-1-14 15:42
首先你要去驗身,再捉埋你老公去驗身。如果有bb 更加要驗,因為某啲病毒係會令bb 小產。
另外至於原唔原諒 ...

.

子爵府

回覆 ~kammy~ 的帖子

首先, 驗身先..
佢仲講大話, 証明佢唔想同你分開, 怕你唔開心, 先作啲咁低能大話.

你話BOOK期, 係結婚前定後?

男人心態..屋企無飯開, 咪出去醫肚..

雖然好多女人未必認同呢點...

但以我接觸咁多偷食人夫.... 都開始明白男人點解要叫G..

如果佢有悔意, 希望你放下.... 接受唔到, 就分開一段時間, 睇下仲需唔需要佢..

複式洋房

Fiona_yy 發表於 20-1-14 16:26

你話BOOK期, 係結婚前定後?

結婚之前, 2年前的事, 近來我發現咗...

後悔しても 時は戻せないんだ。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

~kammy~ 發表於 20-1-14 15:25
我本是支持婚後性行為的女生, 一開始同老公仲係朋友時也提過, 老公話唔介意等到婚後才有Sex, 我見佢都好老 ...
其實佢都好好人[甘多年都..............],以前的野仲計來做什麼,有的人士仲爛你知道嗎?其實知道又如何前面先係,除非又玩離婚

公爵府

既然呢件事係你底線,甘唯一選擇係離開

子爵府

請問有無小朋友?

複式洋房

其實佢對你唔住係真 但起碼佢都最後坦坦白白 對你好好
如果你真係愛佢 唯有接受啦 但一定有條刺 自己諗
但調翻轉諗試問一個男人點可以忍到8年有愛無性呢

複式洋房

Money媽 發表於 20-1-14 17:06

請問有無小朋友?

可能有咗BB....

複式洋房

bethillylee666 發表於 20-1-14 17:07
其實佢對你唔住係真 但起碼佢都最後坦坦白白 對你好好
如果你真係愛佢 唯有接受啦 但一定有條刺 自己諗
但 ...

...

子爵府

如果係結婚前既,不如你試下放低啦…只可以講,男人點可能忍到8年...佢愛你唔夠深,所以比性慾沖走左佢對你既忠誠。。。。
點都好,結婚後無再叫雞就算啦…
好多男人結婚前玩得顛,結婚後一樣咁玩。
但我覺得你其實好愛佢,試下放低,唔得先離開佢囉

複式洋房

我都好明白你依家個心情一定唔好受
我之前男友係爛賭佢係掩飾得好好但係天網灰灰都比我知道左 話會一定改改改
點知最後我都係選擇放棄
我自己覺得佢依家浪子回頭 同埋男人係貪玩
你可以試下信佢 同埋睇下佢係未真係對你咁好不過換黎可能係驚恐症 佢一遲覆你或者唔係你身邊就會疑神疑鬼

複式洋房

bethillylee666 發表於 20-1-14 17:17

我都好明白你依家個心情一定唔好受

...

珍珠宮

回覆樓主:

1)驗孕
2)驗身

要知道有無bb先知下一步點行,不過睇文字都覺得你想俾機會佢

拍拖8年,保守估計至少有一半時間以上靠召妓解決性需要

召妓同賭都會上癮,拍埋片都似係上癮嗰種
結婚前一個月都唔忍得要去召妓,咁老婆臨生同啱啱生完嗰段時間點忍

結婚已經兩年,佢留低啲聯絡電話、honeybaby、動作影片而唔刪,留低為咩?自行判斷

侯爵府

回覆樓主:

我唔認同樓上幾個jm嘅自欺欺人的安慰說話~

叫雞同出軌一樣只有0次或n次~

不如樓主去其他討論區問就聽得更多答案~

男人叫得雞為咗新鮮感&有款式招式玩~

佢留喺妳身邊一定有現實因素, 或者錢/面子等等....

茶類愛好者    發表於 20-1-17 06:33
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

侯爵府

秋天與楓葉 發表於 20-1-14 17:51
1)驗孕
2)驗身

一定喺癮

冇男人鍾意叫雞 除非冇錢
多數都搵ptgf 啲妹kol

點都好~樓主妳先驗身+將佢層樓鎖實/買新樓,萬一有事唔好俾佢走資
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

複式洋房

1)驗孕
2)驗身

...

複式洋房

1)驗孕
2)驗身

...

複式洋房

我諗一個男人對另一半突然360度轉變咁好, 都似是身有S......

首頁
12345...6

尾頁

跳至