自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

cy101 發表於 20-1-14 20:41
3D都係夾, 但時間比起2D縮短咗!

請問,即係時間短啲?快手啲?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我係bk 睇post,有jm分享後,去中環照,2樣加埋1200元

男爵府

tester5 發表於 20-1-14 16:23
我聽同事經驗,身材好得果班,就話唔痛,冇咩身材仲要搵野夾,就好痛。
我有同事夾到喊,仲瘀晒。
所以我 ...

甘死。。。我同鄭秀文一樣冇胸,未痛到飛天

禁止訪問

珍珠宮

油麥麥 發表於 20-1-14 18:26
咁應該係妳哋好有肉地喇

應該係太細

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

茶走 發表於 20-1-14 22:34
甘死。。。我同鄭秀文一樣冇胸,未痛到飛天

無野俾姑娘撥都尷尬啦,我講我自己

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

龍山仔仔 發表於 20-1-14 22:23
請問,即係時間短啲?快手啲?
係, search 3D 乳房造影!

男爵府

回覆 catcat@cat 的帖子

吓, 係東華係登記時問啊, 因為價錢唔同!

男爵府

回覆 龍山仔仔 的帖子

你搜下: 3D立體乳房造影 有好多資料
好像格仔餅, 胸係中間的糖/花生醬/煉奶, 因為要照, 所以個技師會將你的胸拉一拉, 平均夾(放)係部機度, 尼下會有少少痛

珍珠宮

vivibabyvivi 發表於 20-1-14 16:29
邊有用架!食完止痛藥摵人打人會唔會唔痛丫

要打麻醉落個胸先唔痛

男爵府

2018復活節勳章 睛靈勳章

cindy618 發表於 20-1-14 16:09
係唔係40+就建議要做?

我前幾日先夾完,唔痛喎每邊夾兩次

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我啱啱夾完 開頭以為好痛 姑娘都話會好痛 其實嗰種痛係忍到 唔使擔心

大宅

減齡達人勳章

回覆樓主:

我又係冇胸,所以遲遲都唔去做,好驚好痛 係咪要打開心口比姑娘望晒,會唔會笑我冇胸㗎

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

AprLam_FB 發表於 20-1-15 00:25
我又係冇胸,所以遲遲都唔去做,好驚好痛 係咪要打開心口比姑娘望晒,會唔會笑我冇胸㗎 :laugh ...
姑娘一日見咁多胸,有咩未見過!

做咩喎    發表於 20-1-15 08:37

男爵府

好媽媽勳章

耕田妺 發表於 20-1-14 16:19
你唔好驚住先,我夾過,係唔痛架

夾過 真系唔痛架喎

大宅

CatBaby1111 發表於 20-1-14 23:45
我前幾日先夾完,唔痛喎每邊夾兩次

請問大約幾錢?私家?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

SKLH 發表於 20-1-14 16:52
我第一年做唔痛,第二年做好痛,做完果兩日都痛我覺得係姑娘手勢,拉得 ...

我都覺得係睇手勢,一般唔算好痛,都係夾實果十秒八秒,動作快就唔駛夾咁耐。有年照完一個星期,醫院打嚟話有陰影,要照多次更詳細嘅,果次真係痛,上下左右每邊夾四次。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

AprLam_FB 發表於 20-1-15 00:25
我又係冇胸,所以遲遲都唔去做,好驚好痛 係咪要打開心口比姑娘望晒,會唔會笑我冇胸㗎 :laugh ...

最多之後姑娘之間講啫,唔會係我面前講嘅

男爵府

2018復活節勳章 睛靈勳章

Happy8861 發表於 20-1-15 00:41
請問大約幾錢?私家?

$1200

公爵府

港安上年照2D+超聲波,套餐價一千六百幾。

我覺得夾胸好痛,但好快完,接受到呀!女人真係要定期驗身,認識一個朋友一個同事,話睇婦科檢查會摸埋胸check,所以冇特別去照胸,但之後都有乳癌,根本婦科醫生手摸係唔準確。

首頁

尾頁

跳至