懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

2020勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
OnnaLam_FB 發表於 20-1-15 07:46
打電話去預約,一上去填左份表,有醫護量血壓,坐一陣就見醫生打埋針,打完坐一下比埋錢走得咯,過程好快 ...

請問洗唔洗教協卡?

複式洋房

sugar1redbean 發表於 20-1-15 08:15
請問洗唔洗教協卡?

唔使,記得打電話去預約左先

複式洋房

2020勳章

我個私家醫生都強烈建議打, 都係話而家多左好多BB中左, 係好嚴重既病, 不過我個私家醫生貴啲, 要是$1100, 但點都揾佢打, 覆診覆開佢無拉拉唔揾佢打好驚之後會俾醫生黑面。

別墅

2020勳章

Lily2020 發表於 20-1-15 10:18
我個私家醫生都強烈建議打, 都係話而家多左好多BB中左, 係好嚴重既病, 不過我個私家醫生貴啲, 要是$1100, ...

sis你有得係私家打都好吖,我剛打去私家問,佢話佢地無呢支針

洋房

Nagomi 發表於 20-1-14 16:17
請問各位JM有無打百日咳針? 私家同政府也沒有建議我去打呢支針

我上星期五都打左,啱啱好33週不過打左有機會會有輕微感冒,我就係咁,好彩依家得反幾聲咳打左就好似有個保障,安心d,可以預防嘅都預防左先

複式洋房

Nagomi 發表於 20-1-14 16:17
請問各位JM有無打百日咳針? 私家同政府也沒有建議我去打呢支針

我有打,無特別反應,反而打流感針果日 好唔舒服,第2日就無事

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我打完,冇特別反應,只係隻手有D痛

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊