論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2020勳章

因第一次請工人,佢做左4個月,不過不失,你地會封幾多架?

伯爵府

2020勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

$50

子爵府

2019新春慶豚圓

Cherry04142008 發表於 20-1-14 16:34

真係$50, 100 得架喇!

仲要睇吓佢識唔識講恭喜,有冇笑容,先俾
新年期間,鎖好d 利是,小朋友利是,收到就收好

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

Cherry04142008 發表於 20-1-14 16:34
$500+$100
做緊第5年,佢係好好嘅姐姐

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

300×2, 做嘢Ok, 月頭續咗新約。

大宅

2019新春慶豚圓

$500x2

複式洋房

我姐姐都唔錯, 我會俾$100, 希望唔好太失禮啦。

子爵府

2019新春慶豚圓

50X2 = 100

大宅

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我個工人都係做咗四個幾月。佢除咗對食有少少要求外,都不過不失啦。其實我都想比50x2比佢,但佢又差唔多每個星期日都攞D食物仔返嚟tum 阿女開心,所以都諗緊係咪比100x2。

大宅

zbt 發表於 20-1-15 18:13
300×2, 做嘢Ok, 月頭續咗新約。

Same

侯爵府

回覆樓主:

50*2

大宅

2020勳章

Wallsa626 發表於 20-1-16 03:16
我個工人都係做咗四個幾月。佢除咗對食有少少要求外,都不過不失啦。其實我都想比50x2比佢,但佢又差唔多每 ...

哇 拎返黎?咁真係好投入你family喔 值得表揚

男爵府

2020勳章

50x2

大宅

Vividada4472 發表於 20-1-16 15:34
50x2

我都是第一次請印姐姐、第二年了做嘢ok照舊100元,最緊要幫到手錢吾係問題一年一次!

伯爵府

畀面勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
50x2

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Wallsa626 發表於 20-1-16 03:16
我個工人都係做咗四個幾月。佢除咗對食有少少要求外,都不過不失啦。其實我都想比50x2比佢,但佢又差唔多每 ...

如果係咁我會比$100 x2

洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

大宅

2020勳章

回覆樓主:

第一年100, 第二年200, 今年第三年,會俾300, 姐姐都好好的。

伯爵府

2020勳章

姐姐100 x 2另加500比佢放假買野食(放4日假都洗錢多), 仲有佢3個仔女每人50x2

複式洋房

2020勳章

kiuzoe 發表於 20-1-18 10:08
第一年100, 第二年200, 今年第三年,會俾300, 姐姐都好好的。

你呢個做法好好ah! 黎左4個月又無可能俾太多,100 x 2 ok ah!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊