親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我想訂四月頭,兩個大人加一個七歲,依家只有Standard Twin Room, 兩張單人床,可以比兩大加兩小童,但小童要六歲以下。
請問如果我兩大加一個七歲,到時會唔會有問題?
如果唔比check-in,咁我第二選擇係上野Mimaru East 嘅四人房。
Thanks

禁止訪問

2020勳章

伯爵府

2020勳章

yanbb12 發表於 20-1-15 06:19
我想訂四月頭,兩個大人加一個七歲,依家只有Standard Twin Room, 兩張單人床,可以比兩大加兩小童,但小童 ...

最好email問酒店,去到先話當大人計就麻煩……

另外呢幾間都係11歲以下free(唔可以加床):

新橋光芒酒店
銀座大和魯內
Hotel Square Ginza
Dormy Inn系列(小童加1000円)

wcpcelia    發表於 昨天 16:05

複式洋房

2020勳章

yanbb12 發表於 20-1-15 06:19
我想訂四月頭,兩個大人加一個七歲...
酒店官網寫 : 未入學 ( = 六歲或以下 ) 可以 Free, 你試下直接電郵問酒店, 寫埋小朋友出生日子, 有時唔會好嚴格, 可能寬限埋比你, 問左唔得, 就算數.

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

日本比較嚴, 你over左就當大人, 比我會揀第二間

男爵府

啱啱email咗酒店,等緊回復。唔該曬咁多位!

男爵府

ming1020 發表於 20-1-15 03:01
最好email問酒店,去到先話當大人計就麻煩……

另外呢幾間都係11歲以下free(唔可以加床):

多謝你個list呀!

伯爵府

2020勳章

yanbb12 發表於 20-1-16 11:06
多謝你個list呀!

唔洗客氣,因為我仔9歲,呢幾間我住過

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊