想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

前日喺QE 做完輸卵管造影,知道呢幾日有出血情況都係正常既,想問下大家做完之後,大概幾多日先無再出血?
同埋醫生話如果有大量出血就要去睇急症,想問下大家做完之後...出血既時候會唔會好似m 咁?定係都係去完小便/或者抹果時先會見到有血?
同埋有冇人因為呢個情況去過急症室?因為我驚自己去到...有排等之餘...最後都只係比啲消炎止痛藥?
謝謝大家。

大宅

我係廣華做果日m 巾有血,之後幾日分泌有d粉紅,但vv抹無血。當時我有問使唔使食定消炎藥,佢話真係唔舒服去睇醫生,講做完造影配藥wor.

大宅

認識瑞士牛牛第四回 陪月勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 2016畫展勳章

Totoro_2007 發表於 20-1-15 07:51
前日喺QE 做完輸卵管造影,知道呢幾日有出血情況都係正常既,想問下大家做完之後,大概幾多日先無再出血?
...

請問造影要排幾耐?

別墅

...

我係仁安做,做完m 巾有流血,之後流啡,第三日以為流完諗完護墊都唔用,點知仲有少少啡。第4日就乾淨晒。醫生有開抗生素我食

大宅

回覆 Ching926 的帖子

我舊年7 月第一次睇,見姑娘,問左基本問題之後叫我下次覆診前要抽血做檢查
10 月覆診第一次見醫生
約左今年1 月再覆診
佢叫我覆診前要做左造影先...

大宅

回覆 nss711 的帖子

請問你m 巾有血係咪好似平時m 第3-4 日咁上下既份量?

大宅

回覆 LWS_93 的帖子

請問你m 巾血既份量係咪同平時m 第三,四日咁上下份量?

大宅

回覆 Totoro_2007 的帖子

第一日好似M巾上有幾滴咁...

別墅

Totoro_2007 發表於 20-1-15 16:57
回覆 LWS_93 的帖子

請問你m 巾血既份量係咪同平時m 第三,四日咁上下份量? ...

咁又唔係,係一下姐。

大宅

...

1 日
粉紅色少量血

首頁

尾頁

跳至