自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

瑪瑙宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Whitechocolate 發表於 20-1-15 09:08
已經走左嗎?
我見樓上有人寫rip!

瑪瑙宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

條佬乜料?趁老婆大肚攪攪震!

別墅

wing_tt 發表於 20-1-15 08:48
睇左段唔知真定假既whatsapp cap圖 話老婆幾個月前有BB已經同個女死者傾過 本身以為係分開左 但點知坐月個 ...

人哋老婆之前大肚,又要照顧初生BB,又要忍受個老公出去滾,都未死,仲咁堅強,呢啲賤女人,自己就走去死,真係死咗都唔抵可憐,玩唔起就唔好玩,梗係以為個男人會拋妻棄子,會同佢一齊,點知人哋要返老婆仔女,佢咪覺得自己輸咗

Farfetchhyt    發表於 20-1-15 11:55

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

mondd 發表於 20-1-15 08:14
原來係搭上有婦之夫,個老婆上網post佢個名出嚟,但對賤男個各隻字不提。
睇新聞,似係個女仔俾人呃,多過 ...

好彩佢冇在工作中自殺,否則會好多人死傷。

RIP.

公爵府

積極的人 發表於 20-1-15 09:16
人哋老婆之前大肚,又要照顧初生BB,又要忍受個老公出去滾,都未死,仲咁堅強,呢啲賤女人,自己就走去死 ...

你係咪錯重點呢?好明顯呢D事最衰係個男人啦。

學會放下    發表於 20-1-15 15:56
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

大宅

2020勳章

Whitechocolate 發表於 20-1-15 09:08
已經走左嗎?

延至11時多不治

別墅

kikiboy 發表於 20-1-15 09:19
你係咪錯重點呢?好明顯呢D事最衰係個男人啦。

我冇話過男人冇錯,我只係話個媽媽好堅強,又要照顧自己嘅小朋友,又要忍受個老公去滾,但係都希望自己頭家唔好散,但係個小三,只要肯離開個男人,重新上路,根本好快就會復原,咁都要死,我只係想講為母則強

男爵府

2020勳章

人哋老婆之前大肚,又要照顧初生BB,又要忍受個老公出去滾,都未死,仲咁堅強,呢啲賤女人,自己就走去死 ...

咁個男人駛唔駛死?

別墅

好慘...RIP

男爵府

2020勳章

講真,個男人甘賤,翻轉頭居然仲要?現實社會真的可憐

男爵府

好慘

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章

回覆樓主:

賤男騙色搞女同事 可恥

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

selinako^^ 發表於 20-1-15 08:36
係西鐵度自殺?

車長, 停站果時,跳左落馬路
大悲無淚,大悟無言,大笑無聲。

男爵府

2020勳章

cecelc 發表於 20-1-15 09:51
賤男騙色搞女同事 可恥

但有人只會怪第三者,咬牙切齒話人賤人,變相鼓勵男的出軌。根本兩個都衰,嚴格黎講,個男嘅衰啲。因為你係我嘅另一半,係我嘅家人,你應該愛護我唔好令我受傷。但每次有呢啲出軌事件,大部份的女人都只會話小三。奇怪的思想

nagano109    發表於 7 天前
BeBe媽媽    發表於 20-1-15 22:10

伯爵府

alicego62 發表於 20-1-15 09:56
但有人只會怪第三者,咬牙切齒話人賤人,變相鼓勵男的出軌。根本兩個都衰,嚴格黎講,個男嘅衰啲。因為你 ...

小三梗係可恥 不過今次不知情另計

瑪瑙宮

cecelc 發表於 20-1-15 09:51
賤男騙色搞女同事 可恥
係同事關係?係到食係到痾,賤男!

公爵府

2020勳章

為渣男死真係唔值呀

伯爵府

cy101 發表於 20-1-15 10:00
係同事關係?係到食係到痾,賤男!

有關係咪同事 可能我睇錯
不過係咪都好 個賤男已經累到人無左條生命

如果個女仔唔知人有老婆 真係鄧個女仔唔抵(比男人呃仲要比男人老婆唱搞到無命)

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

good_pig 發表於 20-1-15 09:54
車長, 停站果時,跳左落馬路

男爵府

明顯自己個老公賤。。仲要賴哂落人地度。。無野好講。。條賤男有得一次又會有下次。。湊好個bb,快快走人好過拉!!

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊