自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大婆只鬧小三,因只係覺得小三衰勾引佢條佬,係個女人錯,仲會繼續做夫妻;大婆鬧埋賤男,通常都同條佬斬纜!

男爵府

畀面勳章

alicego62 發表於 20-1-15 09:56
但有人只會怪第三者,咬牙切齒話人賤人,變相鼓勵男的出軌。根本兩個都衰,嚴格黎講,個男嘅衰啲。因為你 ...

多數大婆只會公開小三資料、相,但係絕對唔會公開自己老公任何資料,莫講話相可以擊退小三就原諒個賤男,好似個賤男完全冇錯冇責任咁,仲好似執到寶咁
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

woodpecker 發表於 20-1-15 09:18
好彩佢冇在工作中自殺,否則會好多人死傷。

RIP.

無錯,如果佢改成無限制模式追撞前車,咁有大件事
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

積極的人 發表於 20-1-15 10:15
出得黎玩嘅,不論男女,個心點會唔安樂,佢哋只係自私
賤男點會唔安樂, 轉頭已經識過第二個, 咁樣死左實在不值!

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

mondd 發表於 20-1-15 08:14
原來係搭上有婦之夫,個老婆上網post佢個名出嚟,但對賤男個各隻字不提。
睇新聞,似係個女仔俾人呃,多過 ...

其實3個人都係輸家......都唔會好過....

個男人:
工作上, 眾矢之的,都好難面對其他同事, 應該上司都會問責! 唔知有冇得撈....
累了個女仔冇佐條命, 稍有良知, 我諗佢都唔會好過, 亦長時間會罪疚.....(唔係人冇良知就另當別論)

個女仔:
輸了條命。

個正室:
應該都好無奈.......而且呢個女人人唔喺度, 但永遠都存在佢兩公婆之間, 兩夫婦仲可以安然喺埋一齊嗎?
如果佢曾經POST 個小三一齊.....可能佢都會個心唔安落。雖然佢唔算錯哂, 但始終都有關係....正常都會個心唔好過....

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

伯爵府

積極的人 發表於 20-1-15 09:16
人哋老婆之前大肚,又要照顧初生BB,又要忍受個老公出去滾,都未死,仲咁堅強,呢啲賤女人,自己就走去死 ...

我都不幫第三者,明知人地有老婆仲衝頭頭埋去

大宅

回覆樓主:

其實唔可以怪大婆唔鬧老公,就算幾賤都夫妻一場,而且仲有個小朋友係自己親生骨肉嘅爸爸

小三唔知係畀人呃定點, 不過又後生, 今時今日週街小三, 至於要尋死咩?

其實大婆真係慘, 生完bb已經好可能產後抑鬱, 隨時諗唔開尋死或者帶埋個b死

伯爵府

199707100304 發表於 20-1-15 10:54
其實3個人都係輸家......都唔會好過....

個男人:

你分析得好好 。

男爵府

bluepand 發表於 20-1-15 11:00
其實唔可以怪大婆唔鬧老公,就算幾賤都夫妻一場,而且仲有個小朋友係自己親生骨肉嘅爸爸

小三唔知係畀人呃定 ...

好多大婆係要靠男人擔起成頭家嗰d通常會忍個男人,只會數第三者不是,千錯萬錯都只會是外面個女人錯,自己老公俾狐狸精強姦啫,到頭來還是會為頭家完整當冇發生過

侯爵府

所以唔係好明這裡嘅JM咁大愛,大肚至生完都知有小三,有邊嗰可以咁冷靜丫,更何況有幾多個會開埋c6名唱通街自己婚姻失敗,女仔一定知佢有老婆,港鐵參不多定期有員工飯局,同公司冇可能不知,自怪個女子蠢,男人又賤,希望嗰男有報應

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

??
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

原來係搭上有婦之夫,個老婆上網post佢個名出嚟,但對賤男個各隻字不提。

唔係你地咁鐘意叫人搵男人。

珍珠宮

女人

做乜都錯

賤男

永遠冇錯,大把人仆埋去,爭住要

公爵府

tiramisu_hk 發表於 20-1-15 10:45
多數大婆只會公開小三資料、相,但係絕對唔會公開自己老公任何資料,莫講話相可以擊退小三就原諒 ...

因為明知自己嗰件是人渣垃圾,但又因為某D原因要番件垃圾。咁無理由公開承認自己揀件垃圾,唯有將責任全部推晒去第三者到。自己呃自己,佳大開心。除左個對你唔住賤男之外,無人贏

公爵府

AJH 發表於 20-1-15 11:23
好多大婆係要靠男人擔起成頭家嗰d通常會忍個男人,只會數第三者不是,千錯萬錯都只會是外面個女人錯,自己 ...

一定是小三灌醉賤男,霸王硬上弓

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

個女仔真係蠢, 為左個趁老婆大肚出黎偷食既男人輕生, 賤男會內疚咩?

公爵府

咁賤仲點做夫妻?

大宅

朗屏站列車停駛 揭女車長架空路軌墮下馬路 送院死亡
https://www.hk01.com/article/421869

邊份報紙講佢係小三?

男爵府

BK Milk勳章

8年前、我朋友個女、當時22歲、識咗個賤男、做小三!
幾個月後、個賤男識咗小四、比朋友個女知道、走去燒炭自殺、死了!
大婆都未自殺、做小三反而自殺死了!

yeung_ma    發表於 20-1-15 16:11

侯爵府

在我立場發生呢啲事永遠都係男人第一賤

首頁
23456...10

尾頁

跳至