自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

大宅

回覆 mondd 的帖子

發生甚麼事情都不要自殺。

伯爵府

lovemisha 發表於 20-1-15 09:29
延至11時多不治

咁又係,咁高跳落嚟,難為雙親。仲有大婆,肚入面未出世的。唉…

男爵府

https://www.facebook.com/4203615 ... 60145207381961/?d=n

Comment有寫
佢父母一定好難過

珍珠宮

good_pig 發表於 20-1-15 09:54
車長, 停站果時,跳左落馬路

會唔會工作期間收到刺激的訊息,一時情緒激動停咗架車,就跳咗落去?

公爵府

2024年龍年勳章

RIP,25歲,青春年華!
可能第一次處理感情問題,唉!

水晶宮

BK Milk勳章

積極的人 發表於 20-1-15 09:16
人哋老婆之前大肚,又要照顧初生BB,又要忍受個老公出去滾,都未死,仲咁堅強,呢啲賤女人,自己就走去死 ...

複式洋房

回覆樓主:

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cy101 發表於 20-1-15 10:39
大婆只鬧小三,因只係覺得小三衰勾引佢條佬,係個女人錯,仲會繼續做夫妻;大婆鬧埋賤男,通常都同條佬斬纜 ...

所以大把男人依然會去滾,就係知屋企果件唔會離婚,仲會處理埋個小三...

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Angelice-BeBe 發表於 20-1-15 19:12
所以大把男人依然會去滾,就係知屋企果件唔會離婚,仲會處理埋個小三...
...
仲要幫隻賤佬執手尾!!!

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

個老婆上網唱小三唔唱自己老公,某程度上間接害死左人

大宅

mondd 發表於 20-1-15 08:14
原來係搭上有婦之夫,個老婆上網post佢個名出嚟,但對賤男個各隻字不提。
睇新聞,似係個女仔俾人呃,多過 ...

你點解會知嘅

男爵府

積極的人 發表於 20-1-15 09:16
人哋老婆之前大肚,又要照顧初生BB,又要忍受個老公出去滾,都未死,仲咁堅強,呢啲賤女人,自己就走去死 ...

個男人先係賤人!自己老婆有左仲去搞其他女人!如果有d羞恥之心,體諒自己老婆為自己咁辛苦生兒育女,根本望都唔會望其他女人!搞到個女人條命都無埋,又搞到老婆傷心,賤男!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cy101 發表於 20-1-15 19:23
仲要幫隻賤佬執手尾!!!

絕對係,之後隻佬又甩難

水晶宮

kikiboy 發表於 20-1-15 09:19
你係咪錯重點呢?好明顯呢D事最衰係個男人啦。

咪係,又吾罵個賤男

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Acaciacacia 發表於 20-1-15 17:48
會唔會工作期間收到刺激的訊息,一時情緒激動停咗架車,就跳咗落去?
...

侯爵府

唉,為情自殺最吾抵!
世界吾公平,男人花心大婆多數指責小三,女人變心男人有機動殺機

男爵府

要死都係個賤男, 有老婆搞搞震, 俾老婆知道又唔斬纜, 食二家茶禮, 賤男等天收
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

珍珠宮

alicego62 發表於 20-1-15 09:09
Bk 大把,post 小三名職業。自己老公又係唔提。有咩就瀬小三,根本最衰是自己老公。不過人有劣根性,不會 ...

我都發覺女人鐘意為難女人,最鐘意鬧女人做小三 ,我自己覺得最應鬧係個男人!牛唔飲水唔㩒得牛頭低,好像老鼠安咁,bk鬧個女而好少鬧個男

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

開不了口 發表於 20-1-15 05:32
個老婆上網唱小三唔唱自己老公,某程度上間接害死左人

我見佢都有開埋老公名,不過其實除非自己好灑脫決定離婚,開雙方名我唔明有咩意義,個男的衰到咁(趁你大肚偷食)就算回頭你仲要得落? 人都要有返d尊嚴

首頁
45678...10

尾頁

跳至