美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

諗緊Nuskin Lumi定係Foreo Luna好,評論都叮噹碼頭好難揀 不過見到Lumi會洗埋粉底出黎幾吸引,但Luna唔洗換頭冇咁麻煩

男爵府

2020勳章

跑步機 發表於 20-1-15 08:45
諗緊Nuskin Lumi定係Foreo Luna好,評論都叮噹碼頭好難揀 不過見到Lumi會洗埋粉底出黎幾吸引, ...

我有Foreo Luna, 覺得冇用.....毛孔內既殘餘粉底都洗唔到出來

大宅

DauDauMM 發表於 20-1-15 12:52
我有Foreo Luna, 覺得冇用.....毛孔內既殘餘粉底都洗唔到出來

係咩?我見Foreo Luna評價都幾好喎,佢地都話洗得乾淨,因為我超多黑頭粉刺暗粒,所以想買一部黎試下會唔會少左

男爵府

2020勳章

跑步機 發表於 20-1-15 13:51
係咩?我見Foreo Luna評價都幾好喎,佢地都話洗得乾淨,因為我超多黑頭粉刺暗粒,所以想買一部黎試下會唔 ...

我好幾年前都係睇到評價好先買,仲話越洗越滑、好乾淨等等...我用左年幾...點洗都冇呢種感覺,但佢唔會洗到塊面乾就係真既,我都用過Philips洗面機,有刷頭嗰個,但洗到面乾,最後而家用返手洗+導出導入機

珊瑚宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

foreo
我無左唔得

大宅

DauDauMM 發表於 20-1-15 13:56
我好幾年前都係睇到評價好先買,仲話越洗越滑、好乾淨等等...我用左年幾...點洗都冇呢種感覺:swe ...

我之前用Clarisonic,敏感頭同普通頭都有用過,又唔覺會少黑頭粉刺暗粒,但洗到塊面好乾 所以宜家想試下啲矽膠頭會唔會好啲

大宅

cindy618 發表於 20-1-15 16:44
foreo
我無左唔得

你用左有冇少左黑頭粉刺暗粒呀?係用邊款呀?我見宜家出到Luna 3,其實係咪同mini版一樣?只係size mini方便去旅行呀?

珊瑚宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

跑步機 發表於 20-1-15 17:59
你用左有冇少左黑頭粉刺暗粒呀?係用邊款呀?我見宜家出到Luna 3,其實係咪同mini版一樣?只係size mini方 ...

用luna第一代到而家
我覺得少左呀,總之就好乾淨嘅感覺

大宅

cindy618 發表於 20-1-15 18:19
用luna第一代到而家
我覺得少左呀,總之就好乾淨嘅感覺

你係用大size定mini呀?

珊瑚宮

跑步機 發表於 20-1-15 20:02
你係用大size定mini呀?

大宅

cindy618 發表於 20-1-15 20:30

抆過佢啲矽膠粒粒好軟身,係咪自己係面打圈咁洗呀?

別墅

回覆樓主:

我都係用 Foreo 大嘅第二代, 覺得洗完啲黑頭酒米真係少咗喎

珊瑚宮

跑步機 發表於 20-1-15 21:00
抆過佢啲矽膠粒粒好軟身,係咪自己係面打圈咁洗呀?

係呀,再㩒就係用後面嚟按摩,呢個我就比較少用

大宅

Clphkg 發表於 20-1-15 21:06
我都係用 Foreo 大嘅第二代, 覺得洗完啲黑頭酒米真係少咗喎

你早晚都有用嗎?

別墅

跑步機 發表於 20-1-15 23:47
你早晚都有用嗎?

我淨係夜晚用費事太刺激囉

大宅

我用緊Nuskin lumi, so far OK呀。好亁淨
Lilypie Baby Ticker

大宅

kitmans 發表於 20-1-16 09:38
我用緊Nuskin lumi, so far OK呀。好亁淨

傷皮膚嗎?知唔知宜家買幾錢同有咩送呀?

大宅

跑步機 發表於 20-1-16 12:36
傷皮膚嗎?知唔知宜家買幾錢同有咩送呀?

點會傷皮膚啊,我覺得洗得好乾淨啊。我鍾意佢個洗臉頭,唔係毛毛刷頭,感覺比較衞生。我唔知而家幾多錢,我記得我買時大約$1800
Lilypie Baby Ticker

大宅

2020勳章

我覺得foreo幾好用

子爵府

2020勳章

其實我自己看價錢淘寶有似款, $49-79已有交易. 其實我用了3年幾, 換了第3個, 一個壞, 一個最初買不懂要整乾...因此發黑...throw away.

一年一個, 抵用又不心痛, 我用膠粒粒的, 質地差不多.

用了黑頭少了

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊