時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

警察應該反告佢誹謗罪啦, 無啦啦食咁多死貓
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

侯爵府

PKFC 發表於 20-1-15 22:58

所以咪話有思覺失調囉,精神病係逃避刑責其中一個方法。

伯爵府

咪係
點可以比佢哋無限老屈冇責任呀!

大宅

一句思覺失調精神病發就大條道理大Q晒D食屎律師除咗識收律師費話知你不分青紅皂白報假案

侯爵府

大隻太太 發表於 20-1-15 22:21
講起呢件事都覺得好無奈,而家醫生勁呀,可以証明個女仔係比警察因姦成孕(emoji) 明明佢就只係亦只能証明, ...

醫生都有暴徒被捕,讀書叻唔代表思想成熟,醫護係一批小圈子,對於病人更是高高在上,心智跟大學時代也沒多少增長。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

tutik 發表於 20-1-15 09:26
玩完未呀? 炒作完又話唔關自己事, 講清楚你有冇畀人強姦啦八x! 警察都話事實同口供不符,因住畀人告報假 ...

我親人當初仲話睇呢單新聞睇到激動頭暈,信到十足十,雞X.強X...全部都信,仲信火燒係特技人。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mmpo 發表於 20-1-15 12:46
有冇咁索呀。。。。。冒咁大險黎姦你

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

回覆樓主:

我都唔明點解曱甴女咁鐘意幻想比警察姦,威d咩?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

真系低能無腦至會信!如果真系起警署比人因奸成孕既,犯民仲唔一字排開追究警察咩,執到寶啦,起碼有一排唔使作野屈警隊,犯民無甘做即系假lor,正如單眼雞果單,好明顯又系暴徒自己做無得追究警察,否則點會默不作聲。

琥珀宮

tutik 發表於 20-1-15 09:26
玩完未呀? 炒作完又話唔關自己事, 講清楚你有冇畀人強姦啦八x! 警察都話事實同口供不符,因住畀人告報假 ...

其實警方係未應該告返佢呢

子爵府

Onlok 發表於 20-1-15 23:43
我親人當初仲話睇呢單新聞睇到激動頭暈,信到十足十,雞X.強X...全部都信,仲信火燒係特技人。
...

我個前黃同事都信警察強姦,早排跌咗銀包去報失,俾我們問佢有冇俾警察強姦,佢尷尬話冇,跟住被其他同事笑佢:一係你老屈,一係你太扒冇人吼,自己搵樣認咗佢

Mlls8693    發表於 20-1-16 15:21

水晶宮

siutsunboy 發表於 20-1-16 12:35
我個前黃同事都信警察強姦,早排跌咗銀包去報失,俾我們問佢有冇俾警察強姦,佢尷尬話冇,跟住被其他同事 ...

唔明點解有咁多“單純“的人?親戚仲係well educated ...

另一個後生斯文Christian. 又信赤裸被自殺,另一個親戚問個佢,赤裸自殺果位有着鞋喎,唔通啲人除曬佢衫又幫佢着返對鞋?親戚話自己無詳細睇新聞,總之就信

子爵府

回覆 Onlok 的帖子

我黃阿妹成日話死左幾百人...

水晶宮

pigmei 發表於 20-1-16 15:10

我黃阿妹成日話死左幾百人...

幾百人真係唔少架,咁佢識身邊個c咗丫?
我黃同事話2千幾學生俾東鐵運上大6添。我話運上大6點會用東鐵?仲要係羅湖搬佢返哋落車轉車?用直通車make sense啲嘛。仲有上次暴大都咁多家長出嚟搵仔,反而2仟幾一個家長都無出嚟?收得埋二仟幾個學生嘅家長同家人。收唔到暴大咁少人

子爵府

Onlok 發表於 20-1-16 15:23
幾百人真係唔少架,咁佢識身邊個c咗丫?
我黃同事話2千幾學生俾東鐵運上大6添。我話運上大6點會用東鐵?仲 ...

總之舉晒白旗!仲話死左GUM多人我都無動於終,冷血WOO....我話同你地完全溝通唔到

子爵府

真係好唔明佢地個腦什麼構造

水晶宮

pigmei 發表於 20-1-16 15:30
總之舉晒白旗!仲話死左GUM多人我都無動於終,冷血WOO....我話同你地完全溝通唔到
...

真係好難溝通。
都仲未同佢話2仟幾學生失蹤都無一間學校出嚟搵學生,仲要咁多黃黑教。黑教協都出聲明掛,成日出嚟講嘢

大宅

係囉!下下屈完無左回事 告班「被姦妄想症」誹謗!如果有眾籌訴訟費 我會盡綿力出返一份!唔少得妄想症患者吳x雪痴線x

首頁

尾頁

跳至