自由報料

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

coffeemelody 發表於 20-1-15 14:09
石蔭萬寧話每人只限買三盒口罩,無萬寧牌,相中呢款39.9一盒30個

呢隻都見到,又貴D,但唔同萬寧牌,又平D,又有9折。

瑪瑙宮

fat媽 發表於 20-1-15 14:37
不是買任何 3 件產品, 但樓主已超過左 ..

超過3件冇問題,唔超過3件就冇得送。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

fat媽 發表於 20-1-15 16:01
没有問題, 衹不過有D分店, 多數要買3件已過$188才有贈品.

終之超過3件貨品,又夠188蚊就可有贈品,唔會計你買幾多件貨品。但總數就一定要夠188蚊或以上先有贈品。

瑪瑙宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-1-15 12:48
係咪有兩個人, 所以送兩包?

另外, 買多一盒可拎多一張萬寧$40減20券?

今日星期三,要9折,就唔可用萬寧40蚊減20蚊卷,
只可是但用一樣。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

Bowielin 發表於 20-1-15 15:22
請問邊間萬寧有口罩?

應該今日各區個別分店都有,但通常今日會好早冇晒,因今日買滿188蚊,只要有3件貨品,有贈品送。而且呢排多人買口罩添,頭先經過某一分店,都得番小童口罩。

瑪瑙宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-1-15 16:17
邊間舖?,呢d 要卜下佢先得

真係第1次聽。

禁止訪問

珍珠宮

moonlight9198 發表於 20-1-15 16:40
今日星期三,要9折,就唔可用萬寧40蚊減20蚊卷,
只可是但用一樣。

無話用唔用券

只是6盒可送3張 (同埋已經over 188)

8盒應該送到4張

7盒都係得3張券送

瑪瑙宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-1-15 16:49
無話用唔用券

因為得番7盒響收銀處。所以就要左7盒。同埋都係幫屋企人買,佢地買唔到,咁岩我又見到有,就買。

大宅

好媽媽勳章

頭先響萬寧買嘢, 超過$188, 但係佢話因為有出位價貨物, 所以冇得送地氈

瑪瑙宮

KaKa 發表於 20-1-15 17:57
頭先響萬寧買嘢, 超過$188, 但係佢話因為有出位價貨物, 所以冇得送地氈

出位價,不嬲都唔計188蚊送贈品既貨架喎,咁你可以買其他貨品搭夠188蚊3件貨都得架。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

回覆樓主:

我都係主力買口罩

瑪瑙宮

mymarigold 發表於 20-1-15 19:44
我都係主力買口罩

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

fat媽 發表於 20-1-15 16:01
没有問題, 衹不過有D分店, 多數要買3件已過$188才有贈品.

向來係任何貨品湊夠$188就送贈品,你買十件但唔夠188就冇。好易明呀!你指有分店要每一件貨夠$188?咁可以投訴啦

男爵府

大宅

fat媽 發表於 20-1-15 14:37
不是買任何 3 件產品, 但樓主已超過左 ..

我一直買的舖都要求3件貨品加起過188先有得送?

子爵府

puikong 發表於 20-1-17 02:24
我一直買的舖都要求3件貨品加起過188先有得送?

我意思指要買3件貨品已達標, 不能衹有2件 OR 要買第4件才夠$188.

首頁

尾頁

跳至