自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

我覺得佢真係好愛千樺架,你睇佢套妻子浪漫的旅行啦

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

回覆 LL1999 的帖子

真係咁勁?

公爵府

回覆 winwin1110 的帖子

咁千嬅真係好幸福, 集天后, 女歌手, 影后, 視后於一身, 又有好老公, 又有個仔

天珠殿

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

OPPA

大宅

chocolatebean 發表於 20-1-15 12:10
丁生話睇唔到落去, 接受唔到老婆愛上另一個男人, 仲要係柏豪, 話佢好 '挑戰'

柏豪真係演得好好, 令大家都 ...

好似fyy 同男友既傳聞咁,講到人地既演得好好,男人接受唔到

咁接受唔到應該搵個普通人做情人

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章

我都有睇妻子的浪漫旅行,好睇好感動,丁生真的好愛丁太。

公爵府

回覆 oopp2008 的帖子

好, 等我睇下先

男爵府

2020勳章 好媽媽勳章

我都同我老公講,我瘋狂愛上咗oppa,佢廢事理我
開心每一天

男爵府

2020勳章 好媽媽勳章

ChingYee123 發表於 20-1-15 13:28
柏豪係外面無咩發展機會既時候,選擇去TVB拍劇及唱劇歌,絕對係明智既選擇!依家知名度高咗好多,連首劇歌 ...

首歌係讓愛高飛先啱,我一日到黑狂loop
開心每一天

子爵府

雪影 發表於 20-1-15 16:31
我都同我老公講,我瘋狂愛上咗oppa,佢廢事理我

我都唔敢同我老公講
佢成日話d藝人係戲子,人前人後2個樣

子爵府

ChingYee123 發表於 20-1-15 13:28
柏豪係外面無咩發展機會既時候,選擇去TVB拍劇及唱劇歌,絕對係明智既選擇!依家知名度高咗好多,連首劇歌 ...

開頭佢簽tvb,我都好驚訝!
佢知名度真係高左,因為我囡都勁鍾意佢,係咁話佢好靚仔

公爵府

回覆 cyyiu 的帖子

柏豪真人應該都係暖男, 聽佢D 訪問好愛太太, 又愛家人, 佢老婆好幸福, 仲要咁靚仔, 淨係拍左10年都冇變心, 就知呢個男仔好專一

大宅

chocolatebean 發表於 20-1-15 12:38
回覆 961123 的帖子

你真係好LIKE OPPA, PROFILE PIC 都 UPDATE 埋

我冇認真睇過套戲,但我媽不停話要投OPPA一票,個晚知OPPA有獎拎,我媽直頭拍晒手係度歡呼

公爵府

回覆 蘋果木 的帖子

你唔會係我仔女呱!

大宅

chocolatebean 發表於 20-1-15 16:53
回覆 蘋果木 的帖子

你唔會係我仔女呱!

吾會啦!我媽係叫我幫佢投 連埋我女都要一齊投,我女超鍾意周柏豪,暫時香港明星,我只見到佢對周柏豪甘肉緊

公爵府

回覆 蘋果木 的帖子

OPPA 既 FANS 範圍好廣

珍珠宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

smiletigger 發表於 20-1-15 13:49
不過佢都up得出第16集(都係關鍵集數,有錫錫)
丁生應該真係有睇呢套劇嘅
萬般帶不走,唯有業隨身

子爵府

chocolatebean 發表於 20-1-15 16:51
回覆 cyyiu 的帖子

柏豪真人應該都係暖男, 聽佢D 訪問好愛太太, 又愛家人, 佢老婆好幸福, 仲要咁靚仔, 淨 ...

我覺得佢好保護屋企人,唔會咩都攞屋企人出黎宣傳!

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

syne403 發表於 20-1-15 13:46
我係接受唔到oppa同千嬅

其實我唔太接受到
不過我接受到oppa錫我

男爵府

chocolatebean 發表於 20-1-15 12:10
丁生話睇唔到落去, 接受唔到老婆愛上另一個男人, 仲要係柏豪, 話佢好 '挑戰'

柏豪真係演得好好, 令大家都 ...

唔講邊有得出鏡

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊