夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
呢句野成日聽
係咪真係冇例外?有冇jm問下佢哋c6或者有冇男人可以解答下

如果男人好忙,但係一有時間點都會搵個女人,就算係求其講兩句都要搵下見下
係咪代表一定對個女人有興趣?
對一啲完全冇興趣既女人男人會咁花時間嗎? 真係純友誼?寂寞要R水吹?

p.s. 男女都已婚

複式洋房

得閒吹下水搵你攝下時間咋 何需咁認真呢!
可能大家生活悶悶地 對厭左另一伴 咁岩突然有個新人出黎比D新鮮感
搞到你心亂如麻! 唔好想太多~

男爵府

2020勳章

我成日唔理解呢句話,咩叫興趣先?要 上床? 傾得埋?背後就係講緊你信唔信男女之間有真心既友誼關係。

上床,我信唔係所有男人都係狗公。
傾得埋,無論男女都係啦,無好感搵佢把鬼,莫講男對女,就算女對女,都係搵傾得埋既朋友吧。我係女,就算做普通朋友,我都唔想浪費時間在我無興趣既女人身上,話不投機,好得閒咩。

幾忙都見,呢個唔影響,有時就係太忙太大壓力,先要搵人傾下見下減壓,我有時搵男性朋友有時搵女性朋友,有時男性朋友搵我有時女性朋友搵我,視乎邊個得閒就腳,根本無分男女。不過男性朋友唔會咁密,幾個月一次,女性會成日見,因可8怪既話題較多

男爵府

aibaba 發表於 20-1-15 12:16
呢句野成日聽

其實呢個問題,我上星期都係某topic 問過,我到而家都未有答案。

搵下的意思係傾D 咩? 見下的意思係出來食飯? 大家工作地方好近? 搵下可能真係純吹水,見面就好似有D 嘢喎~~

男爵府

呢句野成日聽

一有時間點都會搵個女人 ---> R 水吹就上黎啦! 人家結了婚仲晒人咁多時間做咩, 好唔化... 想攪人地家變咩? 自己得閒都唔應該成日打擾, 影響人地的家庭生活, 做朋友唔應該係咁....

估計 1) 精神寄托(但如上所說很自私). 2) J 痕擺尾.... .

我有搵男性朋友R, 成日搵都人地都唔彩我啦, 來來去去個 D 話題...... 女人大家無意思更要避忌..... 點會成日搵, 未戒奶咩..

翡翠宮

回覆樓主:

不如你努力令佢對你有興趣好過
呢個先係問題中心

翡翠宮

有無興趣? 咩叫興趣? 一定唔反感, 同埋肯定個男人見尼個女人時會開心.

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章

呢句野成日聽
會...........點解唔會?現在已經係喇

子爵府

「興趣」個定義太廣泛
再加上
人人嘅性格、背景、聯絡頻率、傾計內容.....都唔同
人哋係純友誼,唔等於你識嗰個都係想純友誼

大宅

回覆 aibaba 的帖子

我老公確認

男爵府

2020勳章

樓主,你都唔係第一次出post問同類型野。你係成人,自己想點就點,不過要承受到後果,諗下屋企

大宅

Nancy20090615 發表於 20-1-15 15:03
有無興趣? 咩叫興趣? 一定唔反感, 同埋肯定個男人見尼個女人時會開心.

我諗興趣既定義係男既係咪想追人同人曖昧慢慢發展到出軌
如果自己c6有個咁既對象,都係最擔心呢樣

珍珠宮

發表於 前天 14:55 |顯示全部帖子
aibaba 發表於 20-1-15 19:12
我諗興趣既定義係男既係咪想追人同人曖昧慢慢發展到出軌
如果自己c6有個咁既對象,都係最擔心呢樣
...

咁又諗得太遠,起碼冇反感吧

首頁

尾頁