自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
於1月17日至1月23日期間,嚟惠康、Market Place by Jason、3hreesixty、Jasons及網上商店購買自由鳥遨遊SIM「亞洲12地」5日外遊數據卡可享買一送一優惠即係HK$75有2張!
啱晒你飛去中、日、韓、台、泰等地方

https://www.hkejetso.com/2020/01/15/birdie-wellcome-cny-jan-23/

Cheuk2012    發表於 5 天前

大宅

2019新春慶豚圓

回覆 Resasa 的帖子

Good! Thanks for sharing

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

男爵府

2020勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

瑪瑙宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

睇唔到包左d咩同幾多數據嘅?

子爵府

回覆樓主:

抵呀

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

子爵府

2019新春慶豚圓

pky726 發表於 20-1-15 15:49
睇唔到包左d咩同幾多數據嘅?

5day 500M/day

男爵府

2019新春慶豚圓

claudialuk2011 發表於 20-1-15 19:03
5day 500M/day

如果用google map揾路,500M夠唔夠用?

大宅

Good to try!!

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

謝謝報料

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

kk2009 發表於 20-1-15 19:22

我都諗緊哩個問題

翡翠宮

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
回覆 Resasa 的帖子

謝謝分享

男爵府

2019新春慶豚圓

呢張卡其實唔平,而且得5日,又每日限4G用量,如果冇買一送一,真係唔值,好處係不用出鴨記買。

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

afternoontea372 發表於 20-1-16 00:41
呢張卡其實唔平,而且得5日,又每日限4G用量,如果冇買一送一,真係唔值,好處係不用出鴨記買。 ...

咁而家買一送一值得買嗎?
我去5日台灣

男爵府

2020勳章

我上次唔夠,用到下午四點已經勁慢,但我係勁用手機。

大宅

2019新春慶豚圓

kcm 發表於 20-1-16 08:27
咁而家買一送一值得買嗎?
我去5日台灣

我都想知鴨記咩價錢

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

我夠用囉,係沖繩成日開住google map都夠,本身用整佢本地上網+Tel,就係貪佢唔洗換卡
不過咁平可能買2張去旅行用

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊