自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章 BB防敏心得分享勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
朋友如是說,質素唔差,成日留意邊到有送,用舊左換過批,夠期cut卡

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Ahky1033 發表於 20-1-15 13:07
朋友如是說,質素唔差,成日留意邊到有送,用舊左換過批,夠期cut卡
合計有幾多個?

複式洋房

2020勳章

我係超市換

侯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

唔係要新客戶先有咩?

男爵府

2020勳章

通常申請左仲要有足夠簽帳先會送,我想知點樣可以一申請完就送?

翡翠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

z.mavis 發表於 20-1-15 13:14
通常申請左仲要有足夠簽帳先會送,我想知點樣可以一申請完就送?

一年前,我路過真係見有銀行係一申請完,交齊資料就送,但名我就唔就得,但其中一間成日咁做,應可查到名既。

不過,個喼既質素麻麻。佢地多送20~24吋既。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

回覆樓主:

上個星期日先見渣打係地鐵搞呢D活動,都有後生仔申請

大宅

我屋企四五個篋都係銀行迎新禮物,最近申請嘅係星x銀行

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 5 天前

男爵府

Ritala2012 發表於 20-1-15 16:06
以前申請過一次,好快壞。之後都係買平野算。

大宅

2020勳章

咩牌子?size係?

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係咪要簽滿佢指定數目先會送

定係填左張form就送

大宅

2020勳章

我都有一個一樣的,孖生兄弟,機埸見啦

大宅

26 吋, 係要2個月內簽帳$6800 (大約), 我老公上年已經申請過,已經攞咗一個黑色,質量好好,所以我今次都申請

大宅

syyysc 發表於 20-1-15 16:13
我都有一個一樣的,孖生兄弟,機埸見啦

好啊,復活節出發,機場見

大宅

2020勳章

我屋企都係, 最多係信用卡, 仲有萬O換, 唯一買的係20幾年前POLO喼(仲好實凈)

複式洋房

我成日都見到呢個
覺得幾靚

伯爵府

2020勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我試過申請卡送一個20寸,質量好差,放左野好難推,用左幾次掉左

大宅

anita_yps 發表於 20-1-15 17:12
我試過申請卡送一個20寸,質量好差,放左野好難推,用左幾次掉左

交x銀行送嗰d 20吋,真係質量麻麻

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

之前建行申請卡填表就即送喼,不過質量麻麻都用到幾次既,
DBS簽卡送個個喼就實淨D

伯爵府

有隻American Tourister 26吋係送嘅,裝唔夠19kg 都好難推,以後唔敢貪呢啲小便宜。最近申請張信用卡又係送喼,我寧可揀$400

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊