自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我就超臭,次次痾完廁所都勁大陣屎味
c6次次都話唔去廁所,要去樓下公廁
試過有次我痾完屎,我個囝去廁所,佢臭到即刻嘔左出黎

伯爵府

2020勳章

照計無人疴的屎會唔臭

侯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

係咪食太多肉?
我每次去食完任食火鍋,接着既便便會臭好多
平時食得清
真係冇乜臭味
唔知係咪同酸鹼值有關

公爵府

我聞自己啲屎覺得臭得黎香....除左肚痾有陣腥味好難聞
其他人啲屎就真係頂唔到

男爵府

2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

呢個 post好立體

大宅

可能有人唔臭

大宅

2019新春慶豚圓

CreamyWen 發表於 20-1-15 15:16
呢個 post好立體

一路睇、一路諗。
好似真係聞到咁

男爵府

judycyk 發表於 20-1-15 14:53
照計無人疴的屎會唔臭

笑死我

大宅

2020勳章

個post有味嘅

大宅

回覆樓主:

宿便好似冇咁臭?

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

今日啲POST 咁.........................富娛樂性嘅

我淨係知我食好多泡菜之後會放好多臭屁,屎啲氣味一向差唔多

侯爵府

CreamyWen 發表於 20-1-15 15:16
呢個 post好立體

不單有畫面仲有氣味
止暴制亂,守護香港

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

腸胃正常時,正常臭。
腸胃唔好時,極之臭。

大宅

2020勳章

呢個post有味既

瑪瑙宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章

外國人嘅 C 特別香的

羅繞睛    發表於 6 天前

伯爵府

回覆樓主:

食肉臭d

大宅

2019新春慶豚圓

janicelovesky 發表於 20-1-15 14:52
我就超臭,次次痾完廁所都勁大陣屎味
c6次次都話唔去廁所,要去樓下公廁
試過有次我痾完屎,我個囝去廁所, ...
嘔出黎咁嚴重?你啲屎咪好似成個公廁咁臭?

大宅

2020勳章

granja 發表於 20-1-15 15:38
宿便好似冇咁臭?

宿便係藏係深層,應該仲臭

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

一時時,肚痾果時連我自己都頂唔住
感激遇上你~

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

granja 發表於 20-1-15 15:38
宿便好似冇咁臭?

又深色又臭,係超臭
感激遇上你~

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊