自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 熱血勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
一定要跟駕駛學院先有得claim?
若然係的話,可有jm介紹邊間學院同師傅?

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

keykeyman 發表於 20-1-15 17:20

噢.....原來學車都可以claim持續進修基金? 我都係第一次聽, 我一直以為係學術科先可以claim tim~~

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

學車都可以claim? 又幾好喎⋯⋯

大宅

2020勳章

keykeyman 發表於 20-1-15 17:20

我而家先知原來學車可收claim持續進修, 點claim

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

真架?咁我都用黎學下電單車

珊瑚宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

回覆樓主:

邊度消息?我想考van同巴士喎

子爵府

無話可說 發表於 20-1-15 17:44
邊度消息?我想考van同巴士喎

我見香港駕駛學院有咁寫

伯爵府

keykeyman 發表於 20-1-15 17:45
我見香港駕駛學院有咁寫

咁又幾好喎
依家學車咁貴

別墅

2020勳章

keykeyman 發表於 20-1-15 17:45
我見香港駕駛學院有咁寫

有無link可share?我都想學呀

大宅

2020勳章

華華子 發表於 20-1-15 17:32
噢.....原來學車都可以claim持續進修基金? 我都係第一次聽, 我一直以為係學術科先可以claim tim~~
...

我問咗,好似指定沙田,同埋pass 咗才refund 到,佢嗰course 係$2xxxx,你要完全冇claim過才可以,因為佢哋要吃掉你份進修基金

wcpcelia    發表於 5 天前

大宅

聽朋友講差不多要2萬, 出面學都係1萬左右...有得CLAIM 之後就貴左

琥珀宮

陳小妖 發表於 20-1-15 17:54
我問咗,好似指定沙田,同埋pass 咗才refund 到,佢嗰course 係$2xxxx,你要完全冇claim過才可 ...

扣除正苦基金,自己要俾幾多?

侯爵府

我岩岩先係駕駛學院考完⋯仲要未pass

大宅

2020勳章

Sumyeema1 發表於 20-1-15 17:57

忘記了因為聽完我唔想

子爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章

我都想知道留名

別墅

2020勳章

剛剛search左!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2020勳章

參考下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

回覆樓主:

職員話要claim基金就要多考一個試,當全部pass,扣除基金筆錢後,自費7千左近

大宅

2020勳章

keykeyman 發表於 20-1-15 18:01
職員話要claim基金就要多考一個試,當全部pass,扣除基金筆錢後,自費7千左近
...

我驚pass 唔到

伯爵府

補鐘可以嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊