使用意見

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

呢d只係一部分,我被人叫我去驗腦,我叫佢自己同團購驗腦都要閉屏,點解呢個人咁惡毒鬧人都得?

珍珠宮

好媽媽勳章

仲有

珍珠宮

好媽媽勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

個個post都鬧人

超級版主

超級版主

請參閱時政擂台版規
https://www.baby-kingdom.com/for ... ead&tid=7551567

珍珠宮

好媽媽勳章

bktcc 發表於 20-1-16 21:45
請參閱時政擂台版規
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7551567

即係點呀,鬧人賤種無問題,連閉屏都唔使?咁腦殘又點解要閉屏呢?

珍珠宮

好媽媽勳章

超級版主

超級版主

blackypurin 發表於 20-1-16 22:14
即係點呀,鬧人賤種無問題,連閉屏都唔使?咁腦殘又點解要閉屏呢?

要看發帖者當時係咪在時政擂台留言,你被屏蔽的回帖是在自由講場發表,被你引用既會員,管理員都有屏蔽佢既回帖,個主題後來移左去時政擂台

補充 : 你被屏蔽回帖既主題係另一個叫 "美心停請散工,周大福摺15間鋪"

珍珠宮

好媽媽勳章

bktcc 發表於 20-1-16 22:34
要看發帖者當時係咪在時政擂台留言,你被屏蔽的回帖是在自由講場發表,被你引用既會員,管理員都有屏蔽佢既回 ...

好,但該會員實在過份,我想即使在時政擂台,雖然好多時討論係會激烈,但也不代表可以隨意辱罵其他人吧

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

blackypurin 發表於 20-1-16 22:14

咪鬼為嗰啲臭口畜牲勞氣,
嗰隻野狗口長不出象牙,
由得佢繼續吠啦

珍珠宮

好媽媽勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

babyhoi 發表於 20-1-16 22:51
咪鬼為嗰啲臭口畜牲勞氣,
嗰隻野狗口長不出象牙,
由得佢繼續吠啦

我又唔勞氣嘅,不過原來時政可以鬧人唔使本,咁下次識做(順便睇吓唔同立場有無分別先)

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

blackypurin 發表於 20-1-16 22:55
我又唔勞氣嘅,不過原來時政可以鬧人唔使本,咁下次識做(順便睇吓唔同立場有無分別先)
...

係呀,
時政可以鬧得好凶狠,
只要唔係粗口同「鞋」音就得,
所以啲賤口yc暴露哂自己啲低俗同冇品出黎

男爵府

babyhoi 發表於 20-1-16 22:59
係呀,
時政可以鬧得好凶狠,
只要唔係粗口同「鞋」音就得,
呢個簡直係最低俗嗰個。

公爵府

bktcc 發表於 20-1-16 22:34
要看發帖者當時係咪在時政擂台留言,你被屏蔽的回帖是在自由講場發表,被你引用既會員,管理員都有屏蔽佢既回 ...
請版主確認,時政係咪点鬧都得,總之唔係粗口唔洗封貼?
我想確認一下係因為“李家小魔怪”的確有人身攻擊及猥瑣言論(post#1046,我舉報左), 假如叫人做雞又得唔得?我想知時政尺度可以去到邊,煩請解答,謝謝!

珍珠宮

好媽媽勳章

Tobbyy 發表於 20-1-17 00:44
請版主確認,時政係咪点鬧都得,總之唔係粗口唔洗封貼?
我想確認一下係因為“李家小魔怪”的確有人身攻擊 ...

話埋人阿媽都無事㗎

珍珠宮

好媽媽勳章

超級版主

超級版主

時政擂台版規
https://www.baby-kingdom.com/for ... ead&tid=7551567

本版已於2015年1月16日易名為「時政擂台」),下稱「本版」,所有政治及有關爭拗話題都必須在本版發表。

當國民進入本版發言時,代表您已清楚明白您能接受不同意見者的言論。在分享或進行辯論時,除違反下列規則外,版主與管理團隊不會介入任何糾紛,即使激辯繼續與否,都由國民自行決定。

本版不設帖子編輯,如有需要,國民可以使用帖子補充功能。

在國民決定進入本區後,所發表的言論如被質疑、針對等等,有關舉報將不獲處理,版主與管理團隊不會介入調查。

每位國民只可以用一個戶口在本版發表。如國民擁有兩個以上的戶口,請選定一個作為本版發表的專用戶口。如版主發現國民使用兩個或以上的戶口在本版發表,版主與管理團隊有絕對決定權去決定封鎖該國民所擁有的戶口。

如國民擁有兩個或以上的戶口,版主在發警告牌時會將所有戶口一併計算,三張警告牌會禁言或封戶。如違規情況嚴重,版主或管理員會立時封戶並不作出任何事先通知。

關於本版之任何爭辯、糾紛及投訴,不得在親子王國及教育王國其他版區發帖,違規者之帖子會被即時移除,帳戶亦可被永久封鎖,而不作任何通知。

管理團隊有權因應情況,將主題或帖子移走/關閉/屏蔽,國民不得異議。

所有錯版政治及有關爭拗討論主題,會被移往時政擂台,包括最終演變成相關討論的主題,管理團隊擁有移動主題的最終決定權,國民不得異議。屢次刻意錯版,或會被警告。

本版區不接受任何上訴查詢。

文責自負,曾在本版發言之國民,所有刪帳或移除文章之申請將不獲受理。(被搬移至時政擂台之主題或可酌情)

本版主題將會按最後發表時間起之30日後由系統自動關閉。

管理團隊可隨時按實際需要而修訂版規,國民應定期參閱版規。( 2018年10月更新版 )

以下為本版禁止事項,發表前請務必詳閱:

1. 禁止在本版區發表含有粗口/粗口諧音、淫褻及不雅內容(包括文字、圖片、短片及聲音檔案),請注意,在此範疇上不需爭議,一般大眾都明白的粗言會被視作違規,版主與管理員有權在不通知下刪除有關言論及封戶。

2. 禁止在本版發表教唆違犯本港法例的言論,如國民發表此類言論而負上刑事或任何法律責任,管理團隊會配合相關執法機構調查,將發表者資料保留及提供與調查機構,一切後果閣下自負。
另親子王國亦會保留追究權利,向閣下追討網站一切損失。

如有任何爭議,一切以版主與管理團隊的決定為準,國民不得異議。親子王國不會為國民的言論負上任何法律責任,國民請緊記文責自負。

公爵府

bktcc 發表於 20-1-17 11:31
時政擂台版規
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7551567
咁係咪時政即係鬧人祖宗18代,賤種,話人父母癫喪都無問題?我知版主權力無限大無得上訢,但到時希望一視同仁唔好封我貼喎。

首頁

尾頁

跳至