自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

貴為屯門公園台柱,曾風靡阿伯界的「娜娜」,又豈可沒有Instagram攏絡年輕市場?屯門公園大媽唱歌噪音擾民問題持續10年,去年7月屯門區議會通過促使政府取消該處「自娛區」,康文署即時停止接受新申請,惟已獲批核於同年9月或之前使用自娛區的申請則不受影響。「娜娜」及「屯門三公主」等大媽,早前回歸屯門公園擺檔賣唱,更殺出中環碼頭又唱又跳,收取現場粉絲利市,近日更有網民發現「娜娜」近日在IG再度活躍,大方分享性感低胸照,未知是否想成為大媽界KOL

翻查「娜娜」IG,發現她早在2015年開設帳戶,其自我介紹寫有「希望每個人都能開心快樂每一天」,至今只有15個帖文,幾乎全部是自拍照,並使用美顏濾鏡,皮膚白滑反光、V煞臉、大得不合比例的雙眼,而且「娜娜」姿態撩人,除不乏短裙、黑絲、貼身上衣、露出小蠻腰等性感打扮,更有大量低胸照,毫不吝嗇曬逼爆身材。

「娜娜」性感照喪吸超過4300名粉絲,不過網民意見則彈多過讚,「土味濃」、「咪扮後生啦」。她追蹤的帳戶包括有台灣天后蔡依林、韓國唱作歌手IU、國饒舌天后Nicki Minaj、韓國天隊BIGBANG成員T.O.P、隊長G Dragon、韓國女團2NE1隊長CL等,可能有意向眾歌手取經改善唱功及舞功。

不時在屯門公園性感賣唱的台柱「娜娜」,自去年7月網民發起「光復屯門」行動後,一度暫時收歛,但去年12月有人發現她及「屯門三公主」「妙妙」、「婷婷」及「芯儀」,重回公園繼續擺檔賣唱,甚至無懼天氣轉涼繼續打扮性感上陣,穿上低胸露腰吊帶、貼身藍色豹紋喇叭褲及黑色外套,露出胸前及腰間的3個紋身,在音樂帶動下落力扭腰賣唱,功架未見退步,只是身邊卻未見她的忠實歌迷「Happy伯」。其後又有網民拍到「娜娜」轉戰中環碼頭,一位貌似Happy伯的男歌迷亦同場大跳十字步。

咁好搵...點肯走呀!

伯爵府

好想嘔,返歸啦⋯⋯唔好係度影嚮市容

別墅

回覆樓主:

大陸雞味濃

珍珠宮

AllAboutLove 發表於 20-1-17 21:16
大陸雞味濃

好過做北姑
跳下意淫舞就收利是收到手軟
仲要唔洗賣身
點肯收山丫

APIGMA    發表於 20-1-18 18:32
D..D    發表於 20-1-18 02:22

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

究竟佢幾多歲

禁止訪問

男爵府

個女P圖P到豬扒變女神,d阿伯話呢幾個北菇本身做雞,揾好多錢,戴Rolex,揸Benz,唱歌只係副業。

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

都好樣衰下喎啲伯伯真係餓得滯

伯爵府

回覆樓主:

無掩雞籠

伯爵府

carrieylaa 發表於 20-1-17 22:13
都好樣衰下喎啲伯伯真係餓得滯

亞伯唔睇樣,只係睇肉

珍珠宮

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

男爵府

yurijm 發表於 20-1-17 21:36
好過做北姑
跳下意淫舞就收利是收到手軟
仲要唔洗賣身

佢哋同D亞伯應該有性交易,

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

錢真係會令人喪失尊嚴

大宅

油麥麥 發表於 20-1-17 21:39
勿摸活家禽

好貼切

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

大陸雞
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

子爵府

我上星期喺中環摩天輪出面見到佢載歌載舞

侯爵府

搞到烏煙瘴氣

首頁

尾頁

跳至