自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

希望狗主睇到去報警
https://m.facebook.com/groups/834799400045107?view=permalink&id=1259364554255254

update
有人話受害狗隻唔只一隻,有30+段片,唔同品種狗

https://m.facebook.com/groups/2265517737?view=permalink&id=10159176733722738

男爵府

系fb都睇左,超級變態!!!推!!!!

大宅

點解可以做得出?

男爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

我有養狗,亦會去大埔某間剪毛,睇左幾十秒唔可以再睇落去,平服唔到心情,成個人震晒。

大宅

嬲到訓唔著!真係好X過分!
唔鍾意就唔好做,做咩要打佢地!

執笠都益左佢!條肥婆一定要出黎交代!

公爵府

anpanmenbaby 發表於 20-1-18 02:08
希望狗主睇到去報警
https://m.facebook.com/groups/834799400045107?view=permalink&id=1259364554255254
...

白色嗰隻俾佢打得好咁!
何必呢?唔係鍾意狗點解要做呢份工?

goldpiglet    發表於 20-1-18 04:04

男爵府

回覆樓主:

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

push
狗主一定要報警和諮詢區議員如何追討賠償
刑事必重判
叫店主交代是提供CCTV,不是聲稱炒人就算
除非想執笠

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

太過份,係咪可以報警拉人

男爵府

姬絲汀汀 發表於 20-1-18 02:43
我有養狗,亦會去大埔某間剪毛,睇左幾十秒唔可以再睇落去,平服唔到心情,成個人震晒。
...

我冇養狗,我睇左少少都覺得心痛,點解可以好似痴左線甘打狗架

侯爵府

唔敢睇,睇你哋寫嘅內容已經覺得好恐怖,可唔可以報警?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔敢睇!大埔狗主快啲睇吓,受害狗主快啲報警!
有無人知邊間?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

公爵府

anpanmenbaby 發表於 20-1-18 02:08
希望狗主睇到去報警
...

睇咗三段video,

好奇想知如果有寵物較為頑皮又或者抗拒陌生人,咁啲美容店遇到呢個情形係點樣應付?

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

男爵府

希望狗主睇到去報警
...

睇到想喊

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

狗狗好慘, 好心啦, 唔鐘意份工便唔好做, 做乜要咁對D狗, 個長髮肥婆好衰

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我無養狗,但睇到個痴線女人狂打D狗,覺得狗主真係要報警拉佢,動物係一個陌生環境裏一定會驚,驚就會掙扎,亂郁,比佢係狗都會咁啦!正一癲婆嚟。

公爵府

所以我從來唔寄養,唔得寵物店美容就咁解

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

CYWS 發表於 20-1-18 08:28
我無養狗,但睇到個痴線女人狂打D狗,覺得狗主真係要報警拉佢,動物係一個陌生環境裏一定會驚,驚就會掙扎 ...

直頭瘋婦,冇愛心,狂打,我都唔敢睇哂。我冇養狗,但都覺得超級心痛,點解可以咁衰架
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

首頁

尾頁

跳至