想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

盛女 發表於 20-1-20 19:04
多謝你! 希望平平安安無事,快d比我見到又粗又實既線啦

可能係last dodo 果次先中呢

別墅

昨晚同今朝紅d愈來愈淺色, 所以今朝去左抽血驗, 結果係.......hcg得3.8, 沒有懷孕
相信應該係化學了..... 前日驗到有線時真係好驚喜, 今日就化學了, 唔知又要等到幾時先再有機會

大宅

盛女 發表於 20-1-21 12:22
昨晚同今朝紅d愈來愈淺色, 所以今朝去左抽血驗, 結果係.......hcg得3.8, 沒有懷孕
相信應該係化學 ...
唔好灰心,化學之後幾個月容易再中,好好把握。我check bingo會用綠d,雖然佢唔敏感,但好少出錯,如果bingo,大概排卵後10日可以睇到勁淺灰印,隔日會加深,到due day應該變成淺粉紅線,再過多5-6日有80%深,基本上叫做穩陣。其他牌子太敏感,我會用嚟參考,但以綠d作準。

別墅

回覆 麻辣媽咪 的帖子

而家希望快D M到, 悻D再黎過, 但一D感覺都無, 唔知要等幾多日先黎M....希望承你貴言, 呢幾個月可再次中獎又穩穩陣陣!

別墅

盛女 發表於 20-1-21 14:17
回覆 麻辣媽咪 的帖子

而家希望快D M到, 悻D再黎過, 但一D感覺都無, 唔知要等幾多日先黎M....希 ...

我都剛剛化學左,好彩隔左幾日已經流出黎,BB好錫媽媽,希望佢快啲返黎我身邊…
之前醫生講化學左可能要等一星期,甚至一個月先自然流出…希望妳快啲流乾淨再重新出發

複式洋房

盛女 發表於 20-1-21 14:17
回覆 麻辣媽咪 的帖子

而家希望快D M到, 悻D再黎過, 但一D感覺都無, 唔知要等幾多日先黎M....希 ...

bb唔記得拎野,返去拎野姐,拎完會返嚟,你要做好準備迎接佢,加油

首頁

尾頁

跳至