想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日Day30, 已經係dodo之後第17日,如果有咗係咪應該清楚驗到?(ps.我M唔准25-31日左右,app計話我m 遲咗3日,因為上幾個月都係26-28日)
如果大家見到有淺控,有冇食啲咩可以令佢快啲加深?
如果我想買過支睇清楚驗多次,買返CB digital 定另外一個牌子?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

瞓得好勳章

adrianema 發表於 20-1-18 18:38
今日Day30, 已經係dodo之後第17日,如果有咗係咪應該清楚驗到?(ps.我M唔准25-31日左右,app計話我m 遲咗3 ...

可以買cb電子

大宅

今日Day30, 已經係dodo之後第17日,如果有咗係咪應該清楚驗到?(ps.我M唔准25-31日左右,app計話我m 遲咗3 ...

用有寫週數嗰隻。加油

大宅

不過有印=bingo, 不論深淺!Congra!

大宅

2020勳章

如果已經係dodo後17日又已經過咗DD, 有機會係化學懷孕,因為條線真係好淺..

大宅

回覆 super_cat 的帖子

剛用CB digital 驗到中1-2week我都擔心化學懷孕,幾個月前試過。尋日已經day30都咁淺色。
有冇啲咩,例如食乜可令佢有機會D痴實?

大宅

2020勳章

adrianema 發表於 20-1-19 06:18

剛用CB digital 驗到中1-2week我都擔心化學懷孕,幾個月前試過。尋日已經day30都咁 ...

我自己都試過化學懷孕
亦都喺真正懷孕時試過流啡作小產

所以先會知其實懷孕唔係想像中容易,但好多時唔成功懷孕,甚至早期流產都係因為胚胎自己有問題先會痴唔實,所以唔關你有無食啲咩事,而如果個胎係唔健康嘅,勉強留嚟都無意思

所以都係觀察下先啦,就算真係唔好彩化學咗,之後再努力試,啲人話之後幾個月會特別容易有架

祝好孕

大宅

2020勳章

adrianema 發表於 20-1-19 06:18

剛用CB digital 驗到中1-2week我都擔心化學懷孕,幾個月前試過。尋日已經day30都咁 ...

P.S. 我自己化學懷孕嗰啲次就係同你好似,過咗DD成個星期,棒又係驗到好淺色,digital 就1至2, 但嗰刻我都知應該係化學咗.....最後拖多1星期左右嚟M

大宅

如果黎緊幾日CB都冇加深
可能都
我之前化學過一次
冇加深然後遲咗一個星期先M

大宅

回覆 adrianema 的帖子

今日下午去家計會驗,佢話見唔到線,無懷孕,叫我過多個星期先去。唉⋯⋯化學左的話M一般遲幾多先到?一兩日?
一星期?定可以好耐?

大宅

我用咗4年了,今次才第一次覺得有希望

大宅

adrianema 發表於 20-1-21 19:01
我用咗4年了,今次才第一次覺得有希望

家計會話我無
我還有希望?

侯爵府

瞓得好勳章

adrianema 發表於 20-1-22 06:25
家計會話我無
我還有希望?

試下買曼仔或萬寧牌
電子都唔錯

複式洋房

adrianema 發表於 20-1-22 06:25
家計會話我無
我還有希望?

比你參考,我都係由dd-1開始每隔2-3日check一次,有明顯加深,你幾日後再check多次。

複式洋房

2020勳章

明顯加深喎
依家去照應該咩都照唔到,去抽驗HCG證明到又返倍的話,佢就會寫醫生紙比你。

或者你都可以買啲平啲嘅驗孕棒,cheap嘅驗孕棒都驗到有兩條線,先再出去家計會或者診所驗,因為佢哋用嘅多數係比較平嘅驗孕棒。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊