自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今日入迪迪尼玩,咁一路玩又熱就買左西瓜汁比個孫飲,冇幾耐亞孫話肚痛要大大,咁姐姐即刻帶佢入廁所開大啦,大左一陣有個女人大大聲鬧:邊個屙屎咁死臭呀....

姐姐開門出去話小朋友肚痛,個女人仲不斷話臭死人,姐姐好激氣話,呢個廁所唔係你屋企架,屎當然係臭架啦,廁所唔屙尿就屙屎架啦.

咁幾歲小朋友點忍屎呀?4歲仲著片咩,我問姐姐有冇關門,佢話有,仲去到最後果格,又冇屙落地又冇屙到周圍係,咁都比人鬧,唔通公共廁所唔可以屙屎架咩?
<br><br>

男爵府

D人係咁衰佢屙d屎係香既。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

想嘅咩? 肚痛都唔想架, 又一件無理取鬧8婆。

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 lovinxenia 的帖子

係啦,姐姐出來話我知,我都好鬼嬲,原來得我孫D屎係臭架,個個D屎噴左香水架.

<br><br>

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

核突d講句我都試過一次 唔知食錯乜勁肚痛 係女廁柯爛 門外排隊女人話好臭 其實邊有屎唔臭架 真係無品 不過自始我柯緊會噴香水 因我手袋長期有支香水仔

FFKKKKKKKKKK    發表於 20-1-19 09:12

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

2023年兔年勳章

chinatea 發表於 20-1-18 22:31
今日入迪迪尼玩,咁一路玩又熱就買左西瓜汁比個孫飲,冇幾耐亞孫話肚痛要大大,咁姐姐即刻帶佢入廁所開大啦,大 ...

個女人分明想搵交嗌!禍從口出通常係呢啲人

珍珠宮

請教佢,啊姐乜你屙屎有蘭花香架?教下我

wcpcelia    發表於 20-1-20 11:55
FFKKKKKKKKKK    發表於 20-1-19 09:13
chinatea    發表於 20-1-19 00:22

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

個女人第一次去廁所

FFKKKKKKKKKK    發表於 20-1-19 09:15
chinatea    發表於 20-1-19 00:21
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

大宅

回覆樓主:

其實,唔使理佢,唔需要開門解釋,頂唔順佢自己咪走囉。
呢啲人咁巴閉,帶埋個私家廁出街啦。

珍珠宮

2018復活節勳章

chinatea 發表於 20-1-18 22:31
今日入迪迪尼玩,咁一路玩又熱就買左西瓜汁比個孫飲,冇幾耐亞孫話肚痛要大大,咁姐姐即刻帶佢入廁所開大啦,大 ...

題外話,今日迪士利多人嗎?

禁止訪問

伯爵府

痾下又冲下水,減少臭味。

水晶宮

回覆 chuck_bass 的帖子

小朋友屙得快,但點都有D味架,咁我姐姐都開門出來講,小朋友肚痛...我問點解要出門同佢講,姐姐以為好多人等廁所,咪解釋下,去過迪迪尼D人都知,迪迪尼大把洗手間,都唔會好勁咁排哂隊架,姐姐望下,好多吉廁,個女人係都要企係最臭果間?係咪傻的?
<br><br>

水晶宮

回覆 pakhop 的帖子

而家比起上來差好遠,今日一入去玩iron man,開哂8個院,唔洗等,隔離蟻俠,我叫姐姐同孫玩,我去買野,玩完出來,佢地已經玩完,又係唔洗得,講下買野呀....出左好多新野,可惜我唔識上圖,出左隻粉紅櫻花表透明架,我買左,D公主出左好多裙之外,仲有公主鞋,我買左對紫色比契孫女,又出左好多手袋仔,新款iron man公仔,仲有新年衫.
<br><br>

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

叫姐姐下次唔駛開門解釋,廁所唔痾得屎咩世界

chinatea    發表於 20-1-19 00:35

子爵府

cecelc 發表於 20-1-18 22:44
核突d講句我都試過一次 唔知食錯乜勁肚痛 係女廁柯爛 門外排隊女人話好臭 其實邊有屎唔臭架 真係無 ...

我習慣會痾左少少再沖水. 感覺冇咁臭

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

啲人真係

男爵府

依家啲人係咪好大壓力係廁所開個大都關佢事

首頁

尾頁

跳至