潮流時尚

跳至
[手袋] 黑色coco

首頁

尾頁

侯爵府

牛年勳章

等左幾年黑色金扣,今日終於有了! 不過就等到加晒價。

wcpcelia    發表於 20-1-21 12:05
ada0707    發表於 20-1-20 09:01
Cheuk2012    發表於 20-1-20 00:35

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買到心頭好

子爵府

ggbwong 發表於 20-1-19 14:49

好靚。 我有個紅色, 我依然想買一個黑色,因為太靚。 加左價幾錢? 謝謝

侯爵府

牛年勳章

靜初 發表於 20-1-19 15:00
好靚。 我有個紅色, 我依然想買一個黑色,因為太靚。 加左價幾錢? 謝謝
...

中size $30000.

ada0707    發表於 20-1-20 09:01

侯爵府

Very classic上次我買嗰批貨,第一時間斷貨的是黑色

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

ggbwong 發表於 20-1-19 14:49

今天買定早幾日? SA都講一開門好快賣晒
你買到就好了
◕順其自然啦~♥ ◕

侯爵府

牛年勳章

kekka 發表於 20-1-19 15:26
你買到就好了

今早sa 見有就立即幫我keep起,即落鋪買。

男爵府

好媽媽勳章

ggbwong 發表於 20-1-19 15:29
今早sa 見有就立即幫我keep起,即落鋪買。

岩岩問左機場又無

男爵府

邊間舖買?我想一陣落去買

男爵府

kekka 發表於 20-1-19 15:26
你買到就好了

樓主medium都還好d,first launch當日我見有好多medium 放係店,small就情況嚴峻,我SA係要早上九點幾返工幫我keep住等我揸車出去,佢連洗手間都唔敢去驚俾人搶,我到舖時佢真係揸住個袋等我,我十點幾到時佢話細size已經賣晒,我俾完錢佢直頭要衝入洗手間

伯爵府

2024勳章

pussykat 發表於 20-1-19 15:36
樓主medium都還好d,first launch當日我見有好多medium 放係店,small就情況嚴峻,我SA係要早上九點幾返工 ...

jm個sa好好喔 small精緻d

子爵府

ggbwong 發表於 20-1-19 15:01
中size $30000.

謝謝你

侯爵府

牛年勳章

Baby豬1209 發表於 20-1-19 15:36
邊間舖買?我想一陣落去買

係海港城,但sa話得番一個。

侯爵府

牛年勳章

樓主medium都還好d,first launch當日我見有好多medium 放係店,small就情況嚴峻,我SA係要早上九點幾返工 ...

small 真係cute d 靚d. 但我多野放所以一直都target medium. 本身有個藍色,而家買埋黑色。

男爵府

SA超好

子爵府

黑袋配黑色handle最靚

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

男爵府

ggbwong 發表於 20-1-19 16:08
small 真係cute d 靚d. 但我多野放所以一直都target medium. 本身有個藍色,而家買埋黑色。
...

係呀medium真係比較practical但我用太大而handle又太濶。
今次第一次買牛皮coco原來裡面lining係係布。

首頁

尾頁

跳至