想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

我12月7日來m,一直去到12月13日。我不嬲周期都好長,我預1月10日會黎m。期間12月20,21,26都有dodo,我初初估都係有d危險~但我到今日check都係白雪雪。而家又唔來m又驗唔到,好煩好煩好煩!覺得身體又冇咁差呀~

洋房

Krkrkr 發表於 20-1-19 17:23
我12月7日來m,一直去到12月13日。我不嬲周期都好長,我預1月10日會黎m。期間12月20,21,26都有dodo,我初 ...

其實我1月2日有一滴血,初初仲以為係著床出血

洋房

有冇人分享下煩惱~可以點樣催m

別墅

Krkrkr 發表於 20-1-19 17:36
有冇人分享下煩惱~可以點樣催m

我都遲左7日先黎m,但我之前個幾個月都係超準時黎,原本以為吾黎m好開心,一驗食白果,灰左

別墅

c0nx2 發表於 20-1-19 20:43
我都遲左7日先黎m,但我之前個幾個月都係超準時黎,原本以為吾黎m好開心,一驗食白果,灰左
...

黎左m仲灰,今個月啲m好少,以往頭2日都多流量,今次少得可憐,今日第3日,直情開始無乜m咁

洋房

c0nx2 發表於 20-1-19 20:43
...

係wor 因為唔黎m,自己會仍住仍住,一直以為自己有左,點知等咁耐去驗又冇⋯ 不過我完全冇谷m感覺,真係好煩~又咁自己生野,總之好多野會諗

別墅

Krkrkr 發表於 20-1-19 22:11
係wor 因為唔黎m,自己會仍住仍住,一直以為自己有左,點知等咁耐去驗又冇⋯ 不過我完全冇谷m感覺,真係好 ...

完全明白吖,我都努力左3個月,都係食白果,唉

洋房

c0nx2 發表於 20-1-19 20:47
黎左m仲灰,今個月啲m好少,以往頭2日都多流量,今次少得可憐,今日第3日,直情開始無乜m咁
...

黎左好過冇呀~
新cycle又可以重新黎過

洋房

c0nx2 發表於 20-1-19 22:12
完全明白吖,我都努力左3個月,都係食白果,唉

我成日見人地好似好easy咁,直情一擊即中
原來都咁難架
我覺得自己體質麻麻地,會好難有
而且我又唔算勤力既

別墅

Krkrkr 發表於 20-1-19 22:22
黎左好過冇呀~
新cycle又可以重新黎過

咁你都講得岩,唉,吾知係咪因為少左一邊輸卵管,又有輕微脂肪肝,所以難中啲,都吾知要努力幾耐,bb先會黎

別墅

Krkrkr 發表於 20-1-19 22:24
我成日見人地好似好easy咁,直情一擊即中
原來都咁難架
我覺得自己體質麻麻地,會好難有

我對上個次真係一擊即中,但好可惜宮外孕

洋房

c0nx2 發表於 20-1-19 22:25
咁你都講得岩,唉,吾知係咪因為少左一邊輸卵管,又有輕微脂肪肝,所以難中啲,都吾知要努力幾耐,bb先會 ...

岩岩望左你d post 先了解,原來你都有d經歷,希望你快d願望成真呀~!
女人其實唔多唔少都有d婦女病,而且我年紀唔算細啦,黎m 又煩唔黎m 又煩~

洋房

c0nx2 發表於 20-1-19 22:27
我對上個次真係一擊即中,但好可惜宮外孕

最後點呢?
我個朋友小產左兩次,岩岩又有左三個月了,覺得佢好易受孕咁

別墅

Krkrkr 發表於 20-1-19 22:30
岩岩望左你d post 先了解,原來你都有d經歷,希望你快d願望成真呀~!
女人其實唔多唔少都有d婦女病,而且 ...

我都希望快啲願望成真

我都希望你快啲bingo

有時我覺得做女人都好煩,點解咁多婦女病嫁,睇醫生check野又貴(emoji)(emoji)又擔心勁多野,你放鬆啲,可能好快就黎m嫁喇

別墅

Krkrkr 發表於 20-1-19 22:32
最後點呢?
...

做完切除輸卵管手術之後,休息左一排,之後去左照輸卵管,咁係通既,但就話有好輕微積水、之後再去睇其他醫生、都有拎過報告俾佢地睇、佢地就叫我吾駛擔心,只要係通左就得嫁喇,好輕微積水吾駛理喔,咁我自己就一路都仲好驚會再次宮外孕,所以拖左成年先敢再試,點知一試三個月都白果,其實dodo得都好密下,有諗過好吾好買排卵測試,但又驚咁check法、個人會仲緊張,所以想遲啲去睇下西醫,check下咩事

別墅

Krkrkr 發表於 20-1-19 22:32
最後點呢?
...

係嚕,都吾明點解人地咁易,到自己就咁難咁

洋房

c0nx2 發表於 20-1-19 22:46
做完切除輸卵管手術之後,休息左一排,之後去左照輸卵管,咁係通既,但就話有好輕微積水、之後再去睇其他 ...

嗯嗯嗯 我都唔想咁緊張 係要relax d先得

別墅

Krkrkr 發表於 20-1-19 22:48
嗯嗯嗯 我都唔想咁緊張 係要relax d先得

係吖,不過有時自己想放鬆,側邊啲人又會俾下壓力你咁,唉,真係反白眼反到去後腦

洋房

c0nx2 發表於 20-1-19 22:52
係吖,不過有時自己想放鬆,側邊啲人又會俾下壓力你咁,唉,真係反白眼反到去後腦
...

直接一問 年紀係唔係唔細啦~?
老公都好想有小朋友嗎?

別墅

Krkrkr 發表於 20-1-19 23:00
直接一問 年紀係唔係唔細啦~?
老公都好想有小朋友嗎?

今年準備29,我覺得年紀都吾細
老公經歷上次之後,佢覺得自己已經準備好可以做爸爸,加上身邊好多朋友都有小朋友,難免都會好想有一個屬於自己既小朋友

首頁

尾頁

跳至