時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

freespeech 發表於 20-1-19 21:31
警察唔出現,點攪事,點乘機叫停個集會

暴徒唔出黎非法集會,點引到警察出黎俾班無血性人 襲擊

男爵府

亞Sir 早日康復,平平安安。

男爵府

daydream2322 發表於 20-1-20 02:21
亞Sir 早日康復,平平安安。

仲有一個madam都受咗傷呀⋯

我都祝受傷嘅警察早日康復,工作平安順利!

男爵府

2020勳章

pc2012 發表於 20-1-19 23:54
呢個賤人大話精劉頴匡個女友就係嗰個露體狂補習老師
http://www.takungpao.com.hk/news/232109/2019/0905/ ...

成班都係垃圾, 個女朋友同雞冇分別, 完全冇廉恥

大宅

回覆樓主:

睇到好嬲

男爵府

2020勳章 貓狗褓姆 畀面勳章

睇完之後嘅感覺係....
難過、激氣、失望
難過警察被垃圾無日無夜咁欺凌...網上起底...言語侮駡...老屈...而家仲公然被圍毆....
激氣係等緊乞衣人自食惡果....
失望係睇到咁多圍觀嘅”記者”、”市民”都無人幫忙....由細到大嘅道德標準受到嚴重打擊...

大宅

2020勳章

pc2012 發表於 20-1-20 00:25
但嗰班人似乎係選擇性失明⋯

不是似乎啦,大家都改變不了大家的諗法。只係失望在咁易被人洗腦搞乜野呀

大宅

2020勳章

台灣個堆後生咪信晒囉,佢地九成又係線媒。成日口中追求民主,聽到菜英文話台灣年輕人坐捷運唔會比警察拉,幾想鬧佢老矇董。為左自己,為左令到人仇中,做盡所能違背良心既事,佢害到香港咁,睇住因果呀

大宅

2020勳章

lovelovesing 發表於 20-1-20 08:34
睇完之後嘅感覺係....
難過、激氣、失望
難過警察被垃圾無日無夜咁欺凌...網上起底...言語侮駡...老屈...而 ...

已經唔會再相信所謂記者,仲見到長江中心入面個幾個secu隔岸觀火

男爵府

2020勳章 貓狗褓姆 畀面勳章

Nrsy 發表於 20-1-20 09:09
已經唔會再相信所謂記者,仲見到長江中心入面個幾個secu隔岸觀火

以前香港人都係偏冷漠但唔係心腸唔壞,
而家有好大部份係心地唔好先做得出嘅行為
心都寒晒

別墅

2020勳章

我都睇到,但講真邊個敢出黎救人?果度啲黑衣人根本係極度仇警,恨不得殺死警察。
最可悲係仍有好多香港人接受到呢啲暴力行為,無論係唔係警察,打人 ,圍毆係唔啱,係犯法。但仍有很多人幫佢地辯護,為佢地搵藉口開脫。
香港人,幾時醒?

伯爵府

2020勳章

希望捉到今次打人D暴徒

大宅

2020勳章

班垃圾暴徒簡直無法無天

大宅

2020勳章

ibe 發表於 20-1-20 11:25
我都睇到,但講真邊個敢出黎救人?果度啲黑衣人根本係極度仇警,恨不得殺死警察。
最可悲係仍有好多香港人 ...

最少扮下野隔住塊玻璃揮個手「唔好唔好」咁啦,長江集團好易令我地諗起佢。當時被打既係咩人佢地都唔知,撐住手睇戲,唉。

大宅

2020勳章

囍 發表於 20-1-20 17:17
希望捉到今次打人D暴徒

拜托CY既基金做d野

大宅

佢哋覺得所謂的「公義」係重要過法治。但我由細到大的理解係法治行先。如果係咁,殺人犯同大賊係咪可以任人打死都得?咁唔使要法官啦

大宅

2020勳章

我班黃c 朋友又係WhatsApp GP 度已經講啦,仲話最期待既畫面,又話嘗試被人扑頭既滋味 ,果d仲要係教會朋友,好心寒。

大宅

2020勳章

s160656 發表於 20-1-20 19:47
我班黃c 朋友又係WhatsApp GP 度已經講啦,仲話最期待既畫面,又話嘗試被人扑頭既滋味 ,果d仲要係教會朋友 ...

磚扑頭同警棍扑頭是一樣?咁警察轉用磚啦,一視同仁

首頁

尾頁

跳至