美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

你地會唔會搽cream落頸到 ??

如果搽, 會係向上定向下 ??
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

複式洋房

好媽媽勳章

Re: 你地會唔會搽cream落頸到 ??

我會用番 for 頸既 cream 來查, 手勢要向上.

大宅

我唔知道有搽頸既野買,所以我會將搽面的潤膚露搽落條頸度

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

kittyjoanne 寫道:
我唔知道有搽頸既野買,所以我會將搽面的潤膚露搽落條頸度

me too !

男爵府

搽得面當然搽得頸啦, 我搽野會順手搽d落頸, 如果曬屣料, 可以買一d平d既product剩係搽頸, 例如olay, Neutrogena果d。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

複式洋房

我會搽面時順手hi d 落頸,手勢向上囉!

大宅

me too !! :mrgreen:

大宅

kaming 寫道:

same as kaming.
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

why not?

子爵府

向上搽,不過最好都係用番for頸既頸霜好d.
***南無阿彌陀佛***

民房

我都係搽面時順手'唧'多下搽埋頸.

別墅

kaming 寫道:

me too!至於for頸部的product, 其實都係D護膚品牌巧立名目, 等你俾多舊錢, 幫襯佢買多樣野

複式洋房

me too !!

洋房

唔少人話向上搽(抗地心吸力), 但又聽到有個講法話向上搽 neck cream 會將o的脂肪推o左去下巴度, 形成雙下巴喎, 唔知邊誰是誰非. ?-(
請多多包涵 & 指教 :mrgreen:

別墅

of course, because sometimes I saw some pretty women (around 40 or 50 years old) have very nice skin on their face, but very bad skin on the neck. It looks very strange.

That's why it's very important to take care of the neck as well. If not, when the skin of the face and neck is very different, it will be too late.

I use neck cream as well.

民房

me too
irene121 寫道:
我都係搽面時順手'唧'多下搽埋頸.

伯爵府

會架.......... 用埋唔好浪費嗎

大宅

一定要搽, 條頸都要護膚的

男爵府

順手搽埋

男爵府

都會~

首頁

尾頁

跳至