論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

菲公主做了年幾, 一來到見到外型好大隻又肚腩勁大, 加上外表, 工作也一般⋯ 已經多次想郁佢

但因種種原因, 或是心軟比機會佢啦, 如今差不多7 月就完約

子爵府

lemonlemoncc 發表於 20-1-19 23:16
菲公主做了年幾, 一來到見到外型好大隻又肚腩勁大, 加上外表, 工作也一般⋯ 已經多次想郁佢

但因種種原 ...

工作一般, 算是無大錯犯過, 但好多時餵小孩食野, 佢唔食就算, 期间接近8 个钟也没上再尝试或比其他食物, 冲凉一系过热一系有点凉, 要讲左好多次过半年时间才可改善, 平时都唔太同小孩玩, 禁电话系有但不算太离普, 清洁, 好多时洗完既餐具都唔见

每月也有2-3 樣野唔見, 話佢頭一句會sorry , 之後就話唔知點解唔見, 之後黑面博咀⋯ 我哋差唔多1-2 個月就會炒一次, 之後佢都會用不同原因話要返本護照, ( 放左系我間agent ) 講真, 其實都怕轉工人個心都想佢可以改過, 但次次佢做错完野又博咀, 之后又想走佬拿护照,唉⋯

系米應該早送走佢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

又唔係掂, 仲三隻手, 我一定炒。

大宅

lemonlemoncc 發表於 20-1-19 23:16
工作一般, 算是無大錯犯過, 但好多時餵小孩食野, 佢唔食就算, 期间接近8 个钟也没上再尝试或比其他食 ...

agent點解keep護照?

子爵府

黑仔僱主 發表於 20-1-20 00:08
agent點解keep護照?

當初佢同意保管
如佢要會比返

子爵府

工作一般, 算是無大錯犯過, 但好多時餵小孩食野, 佢唔食就算, 期间接近8 个钟也没上再尝试或比其他食 ...
炒得

大宅

小偷一定會即炒兼報警!
做嘢唔掂但有心學我會俾機會,如果無心又懶又西面博嘴既人不可以留。佢平時已經有偷嘢習慣,拿passport好大機會係借錢,到時你有排煩!

子爵府

anperbaby 發表於 20-1-20 15:51
小偷一定會即炒兼報警!
做嘢唔掂但有心學我會俾機會,如果無心又懶又西面博嘴既人不可以留。佢平時已經有 ...

只是不見餐具
不是貴重野, 佢話可能唔小心掉左
實在唔明洗洗下點智掉左

大宅

lemonlemoncc 發表於 20-1-25 16:50
只是不見餐具
不是貴重野, 佢話可能唔小心掉左
實在唔明洗洗下點智掉左

我又唔信會次次都掉左~ 你點知佢係咪放假拿左去聚會無帶返屋企?
不過你自己衡量啦

別墅

換啦, 手腳唔干淨唔留得

禁止訪問

大宅

揾定下個工人, 呢個炒啦

餐具唔見好平常
佢地放假開大食會, 散會唔記得數齊餐具就走, 咁咪無左囉
裝睡的人喚不醒, 裝聾的人聽不聞

男爵府

chbch 發表於 20-2-19 17:03
揾定下個工人, 呢個炒啦