潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

牛年勳章

直美 發表於 20-1-20 14:46
Yes, by invitation. 你可以參考我剛剛覆另一位JM個post

我想問妳係咪去開ifc 個間買野? 我發現我朋友成日都收到活動promo邀請,但我就少d.有一次一齊去問ba, ba check到其實我買野仲多過我朋友。 佢去開ifc, 所以睇下會唔會係個間買開野會多些活動。

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

sonybobo 發表於 20-1-20 10:54
想問下戒指係邊度買㗎?好靚喎(emoji)

我呢隻係珍珠戒子

係普通金行買

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

GGsam 發表於 20-1-20 13:44
謝謝,可連soft egl 底色甲都整堆?
好靚呀

唔係gel甲黎

佢係幫我搽指甲油+貼CC logo

子爵府

amyamy123 發表於 20-1-20 17:13
唔係gel甲黎

佢係幫我搽指甲油+貼CC logo

明白哂,我仲以為CC 幫整 Gel 甲,一場誤會

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

大宅

ggbwong 發表於 20-1-20 17:02
我想問妳係咪去開ifc 個間買野? 我發現我朋友成日都收到活動promo邀請,但我就少d.有一次一齊去問ba, ba ...

其實我絶少係cc beauty買野,我估可能係random揀人去

伯爵府

直美 發表於 20-1-20 14:43
係by invitation架。BTW個event都完左,尋日係最後一日。不過有部分產品係exclusive係Fashion Walk Beauty ...

呢套gift我都有攞到,個紅色漆皮包好令!
我又share另一樣最近嘅Chanel Beaute gift~ 令到唔捨得用呀⋯⋯

wcpcelia    發表於 20-1-21 11:48

琥珀宮

回覆 amyamy123 的帖子

Beautiful

男爵府

大宅

大宅

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

直美 發表於 20-1-20 11:57
尋日去Fashion Walk Beauty Studio event買野都有送一套cc logo指甲貼呀~~ 靚到唔捨得用呀

...

一定珍藏

男爵府

Rattie 發表於 20-1-21 00:09
呢套gift我都有攞到,個紅色漆皮包好令!
我又share另一樣最近嘅Chanel Beaute gift~ 令到唔捨得用呀⋯⋯
...

是什麼來的?

伯爵府

sip594 發表於 20-2-2 13:20
是什麼來的?

係4支鉛筆加個筆袋~ 精美文具

琥珀宮

回覆 amyamy123 的帖子

Beautiful

首頁

尾頁

跳至