少年成長

跳至

首頁

尾頁

別墅

我個仔個鼻都塞左幾日,成日訓唔好,返學又中下中下咁,今日仲塞緊, 想買d鼻貼俾佢貼下, 唔知買珮X人定尚X健既鼻貼好,邊隻work d?

別墅

2020勳章

tuffanylaill 發表於 20-1-21 12:21
我個仔個鼻都塞左幾日,成日訓唔好,返學又中下中下咁,今日仲塞緊, 想買d鼻貼俾佢貼下, 唔知買珮X人定尚X健既 ...

我覺得所有鼻貼吾work

別墅

珮夫人仲有出咩?
我一直以為尚咩健果款就係珮夫人新款,仲有珮夫人果款俾得小朋友用咩?

複式洋房

tuffanylaill 發表於 20-1-21 12:21
我個仔個鼻都塞左幾日,成日訓唔好,返學又中下中下咁,今日仲塞緊, 想買d鼻貼俾佢貼下, 唔知買珮X人定尚X健既 ...

我亞仔用咗珮夫人好幾年。成7、8蚊塊,有時想慳d,唔太塞由得佢,但亞仔轉來轉去訓唔著,一用即訓着。無計迫住用。
尚xx是新出嗎?

大宅

vincychiu123 發表於 20-1-23 15:26
我亞仔用咗珮夫人好幾年。成7、8蚊塊,有時想慳d,唔太塞由得佢,但亞仔轉來轉去訓唔著,一用即訓着。無計 ...

尚XX果隻鼻貼擺明抄人,我同阿仔都無用過,一直用開夫人,阿仔貼左一日都通得7788

複式洋房

katychan221 發表於 20-1-23 16:23
尚XX果隻鼻貼擺明抄人,我同阿仔都無用過,一直用開夫人,阿仔貼左一日都通得7788

...

珮夫人出名d,仲記得細路仔時,亞姐個廣告!

別墅

arrianawong629 發表於 20-1-22 10:51
珮夫人仲有出咩?
我一直以為尚咩健果款就係珮夫人新款,仲有珮夫人果款俾得小朋友用咩? ...
我問屈臣氏姐姐話珮X人果隻係大人小朋友都用得,最後都係買左佢,尚X健好多水貨,都唔知邊個先係正貨,驚買錯

複式洋房

tuffanylaill 發表於 20-1-24 14:49
我問屈臣氏姐姐話珮X人果隻係大人小朋友都用得,最後都係買左佢,尚X健好多水貨,都唔知邊個先係正貨,驚買錯
...

亞仔呢期流鼻水,但又無發燒,珮夫人鼻貼日日一貼,巳用咗兩盒,倒水咁快。
試過慳錢,用薄荷膏代替,但亞仔唔鐘意9秒9幫我抹咗。之前$30到,依家愈賣愈貴。

大宅

tuffanylaill 發表於 20-1-24 14:49
...
夫人個牌子聽落都放心d,總之就分清楚,唔好買錯啦

珍珠宮

2020勳章 畀面勳章

我用嗰隻貼喺衫嘅,啲仔鼻塞靠佢瞓覺

很累~我幾時先可以抖吓呢

侯爵府

回覆樓主:

我吾知珮夫人有
因我幫襯開的代購有賣尚X健就買左呢隻

我仔鼻敏感,但我無日日俾佢用,通常係第二日有測考,想佢瞓好D先用,我仔話幾有效!

水晶宮

2020勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得 佩X人 都可以通到7成, 因為我自己有用

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊