1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇報左比華利N班或者已經讀緊的家長 大家交流一下

伯爵府

Shadowchung123 發表於 20-1-21 17:56
有冇報左比華利N班或者已經讀緊的家長 大家交流一下

我都想知道
好似好難入咁有

別墅

回覆 Shadowchung123 的帖子

我之前諗住報讀n班插班生,上網無得download報名表,要親身去填,填好報名表交咗報名費之後,呀仔話要去洗手間,我就問佢哋可唔可以借用,佢哋叫我出門口右轉去公廁,個廁所又濕又臭!佢哋之後叫我去in我都無去,我仲好後悔比咗報名費佢哋,我又唔係白撞,我真係來報名㗎嘛!

複式洋房

Applexyz 發表於 20-1-22 23:53
回覆 Shadowchung123 的帖子

我之前諗住報讀n班插班生,上網無得download報名表,要親身去填,填好報名表 ...

我系download from的,不過就不是插班生。

複式洋房

Sweetbabymom 發表於 20-1-22 11:49
我都想知道
好似好難入咁有

你小朋友系咪今年8月讀N班

複式洋房

回覆樓主:

呢間甘既野 收你你都唔好去讀....
我個仔去面試時, 見倒個老師手上攞住個木偶, 覺得好奇 想去摸下個木偶, 點知個老師好唔好老脾 竟然可以一手推開我個仔 攪到我個仔差d 成個跌底, 我個仔得兩歲咋!我嬲到爆 爭少少就開佢波...! 好彩我㩒得住把火 媽咗佢幾句, 同佢講 “ 你喺我地d 家長面前都甘樣對d 細路, 我地見唔倒既時候你地係咪一巴一巴甘車埋去?呢d甘既垃圾學校你收我個仔 我都唔會比佢讀!” 跟住我就走咗.... 當時幾想去教育處投訴!而家講起 又把幾火!

別墅

minietoile 發表於 20-2-14 16:35
我個仔去面試時, 見倒個老師手上攞住個木偶, 覺得好奇 想去摸下個木偶, ...

我唔係將軍澳人,路過見到,如果你依個係100%版本,我睇到一半已經眼火爆,睇完個心都媽叉佢,如果我係當時人一定開佢波,你已經好好脾氣。

複式洋房

kittycheung622 發表於 20-2-15 01:48
我唔係將軍澳人,路過見到,如果你依個係100%版本,我睇到一半已經眼火爆,睇完個心都媽叉佢,如果我係當 ...

以我既脾氣 如果當時係單對單甘面試 我或者真係會開佢波, 但我唔想嚇親我個仔, 況且當時有大約10幾個小朋友同家長一齊面試, 我亦都唔想嚇親佢地 所以我㩒住咗自己冇即場開佢波.... 最激心係其他家長見倒個老師甘樣推我個仔 佢地竟然無。。。動。。。於。。。衷。。。!!d 家長覺得老師甘樣對張小朋友係冇問題?好恐怖!

複式洋房

minietoile 發表於 20-2-14 16:35
我個仔去面試時, 見倒個老師手上攞住個木偶, 覺得好奇 想去摸下個木偶, ...

Oh my god 你個經歷好差。
我面試個李老師相反好好。見我女有鼻水立即起身去拎紙巾俾我女女抹乾淨

別墅

收左我仔下午n班,但想轉上午

複式洋房

dessertwing 發表於 20-2-16 13:58
收左我仔下午n班,但想轉上午

個個都中意上午 明既

大宅

Shadowchung123 發表於 20-2-19 14:38
個個都中意上午 明既

今年報左讀下年K1班,本來是後備的最後打去給老師傾談懇求學位,最後給我兒子學位了,面試時看見老師的態度很好,在傾談電話嘅過程中態度也很好,希望自己的選擇沒有錯吧!

別墅

成個集團啲幼稚園都好差!啲老師冇咩禮貌,經過N班申請經驗,嚟緊K1一定唔會再申請呢個集團幼稚園。

複式洋房

0411gi 發表於 20-9-8 11:53
成個集團啲幼稚園都好差!啲老師冇咩禮貌,經過N班申請經驗,嚟緊K1一定唔會再申請呢個集團幼稚園。
...

我小朋友都退咗學了

首頁

尾頁

跳至