想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

早幾日去了聯合抽血,現在出了報告,有點不明白

1) 我nk cell過低有咩影響, 可以點解決?

2) 第3和第5係咩黎?對懷孕有冇大影響?

麻煩晒(emoji)(emoji)(emoji)

別墅

sanyosanyo 發表於 20-1-22 00:01

1) 我唔識

2) 有影響啊, 你要補充番維他命D3, 我每日食2000IU. 另外,ESR係發炎指數,即係係身體發緊炎。
如果你當時病咗,或身上有傷,ESR都會高,否則,就係可能有其他隱性問題。我ESR都過高,有係聯合做埋「食物耐受測試」,發現有好多野食唔應該食!翁話可能呢D野食會導致我身體慢性發炎。

別墅

之前有JM分享過

https://shaopingw.pixnet.net/blog/post/444772598-%e4%b8%8d%e5%ad%95%e7%97%87%e6%b2%bb%e7%99%82%e7%9a%84%e5%a5%bd%e5%b9%ab%e6%89%8b%3a-%e7%b6%ad%e7%94%9f%e7%b4%a0-d

伯爵府

sanyosanyo 發表於 20-1-22 00:01

請問你驗左幾錢?

大宅

Coraline108 發表於 20-1-22 05:07
之前有JM分享過

https://shaopingw.pixnet.net/blog/post/444772598-%e4%b8%8d%e5%ad%95%e7%97%87%e6%b2%b ...

謝謝你

大宅

白羊花花 發表於 20-1-22 09:11
請問你驗左幾錢?

萬一台弊左右

首頁

尾頁

跳至