使用意見

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

停咗幾日, 個廣告又出現, 若bk甘窮, 收會費好過啦。 呻完, 唔該。

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

lily-of-valley 發表於 20-1-22 12:22
停咗幾日, 個廣告又出現, 若bk甘窮, 收會費好過啦。 呻完, 唔該。
你好,請問使用手機瀏覽 BK 網頁版時,遇到什麼問題 ? 謝謝 !

珊瑚宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

特派員 發表於 20-1-22 13:10
你好,請問使用手機瀏覽 BK 網頁版時,遇到什麼問題 ? 謝謝 !
你好, 又係全版黑色, 跟住去邊度旅遊廣告, x無反應, 好多次至可按走, 但按走個黑版, 仲有個細x再按, 至可睇到thread. 次次返去任何版面, 都係黑版廣告。 唔該。

前星期卒之無咗, 尋日又來。

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

lily-of-valley 發表於 20-1-22 13:19
你好, 又係全版黑色, 跟住去邊度旅遊廣告, x無反應, 好多次至可按走, 但按走個黑版, 仲有個細x再按, ...
你好,我們使用 Iphone 8 safari 及 chrome 測試,瀏覽 BK 網頁版,未有遇到以上問題。請問閣下提供以下資料,以便跟進,謝謝 !

-所使用裝置及型號 , eg. iphone / ipad
-所使用瀏覽器 , eg. safari / chrome
-相關問題截圖

珊瑚宮

特派員 發表於 20-1-22 13:31
你好,我們使用 Iphone 8 safari 及 chrome 測試,瀏覽 BK 網頁版,未有遇到以上問題。請問閣下提供以下資 ...
我個 wifi Samsung電話, Samsung pad, 用chrome. 唔該

管理員

lily-of-valley 發表於 20-1-22 13:55
我個 wifi Samsung電話, Samsung pad, 用chrome. 唔該
你好,我們使用上述品牌手機及平板測試,未有遇到以上問題,請提供以下資料,謝謝 !

-三星手機及平板型號
-chrome 瀏覽器版本

-相關問題截圖

珊瑚宮

特派員 發表於 20-1-22 15:12
你好,我們使用上述品牌手機及平板測試,未有遇到以上問題,請提供以下資料,謝謝 !

-三星手機及平板型號

手機 Samsung SM-A9200

Galaxy Tab A SM-T380

我唔識截圖, 因電腦水皮。 唔該。

管理員

lily-of-valley 發表於 20-1-22 13:55

你好,請問
- 當瀏覽討論區,是否出現以下廣告 ?
- 畫面由 1 轉 2 轉 3,然後靜止 ?
- 按右上角 X,是否可以關閉廣告 ?
- 黑版,是否指廣告的外圍位置 ( 如圖1:黑版 ) ?
- 所指的細 X,是否關閉了以下廣告才出現 ? 哪是否廣告,屬於哪類型 ?
- 以下廣告關閉後,大概相隔多久,會再出現 ? 還是每次轉頁/轉討論區都出現 ?
謝謝 !
*建議使用 SM-A9200 手機試看

1.

2.

3.

珊瑚宮

特派員 發表於 20-1-22 16:20
你好,請問
- 畫面由 1 至 2 至 3,然後靜止 ?
係呀,係呢個廣告, 每當睇完一個post, 返回目錄, 呢個廣告就出現, 公海, 遊戲, 工人, 使用意見, 呢幾個我去開, 其他唔知, 無入, 唔該。

珊瑚宮

特派員 發表於 20-1-22 16:20
你好,請問
- 畫面由 1 轉 2 轉 3,然後靜止 ?
按右上角X, 箅係一次取消到, 要按幾次。
黑版, 係未出廣告前, 有時未出到廣告就出黑板。

细x, 關到大黑版廣告後,至出現,要再按細x, 要出到目錄。

每次睇完 thread, 返回目錄就出現,轉第二個討論區又出現。

我而家手機, 平版一齊用架。

唔該。

管理員

lily-of-valley 發表於 20-1-22 16:34
按右上角X, 箅係一次取消到, 要按幾次。
黑版, 係未出廣告前, 有時未出到廣告就出黑板。

你好,請問是否連接 wifi 使用 ? 訊號接收強嗎 ? 出現黑版,是否中間的廣告未加截完成,所以有短暫時間見到畫面是透黑,當加截完成後,就像樓上的截圖一樣 ? 按 X,是否有時沒有反應 ? 另外每次看主題內容的逗留時間是否較長 ? 理應不會每次轉頁都出現。

閣下所遇到的情況,我們會再繼續留意,現建議閣下到 google play 看看 chrome 是否有更新版 ? 另可考慮在 chrome 應用程式資訊內清理緩存。謝謝 !

珊瑚宮

特派員 發表於 20-1-22 17:22
你好,請問是否連接 wifi 使用 ? 訊號接收強嗎 ? 出現黑版,是否中間的廣告未加截完成,所以有短暫時間見 ...
你好, 係呀, 我接wifi用架, 而家在舊樓, 沒有光纖, 淨寬頻, 接收叫做收到, 因我無tv super, 又沒睇足球, 沒睇電影, 唔知收得好唔好。 不過無光纖, 收得到算好。

寶石宮

2020勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lily-of-valley 發表於 20-1-22 12:22

app 都有一個睇唔曬嘅video, 都唔知做乜

右上

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珊瑚宮

似乎好幾日, 又會自動出廣告。 救命。

管理員

good_pig 發表於 20-1-23 09:41

app 都有一個睇唔曬嘅video, 都唔知做乜
你好,正在了解中,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊