自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

myaisha0435 發表於 20-1-23 10:07
佢太公親口在訪問講過, 佢後悔了

系啊,請問系邊度可以睇到個訪問

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

晴B媽 發表於 20-1-22 14:36
名氣唔可以當飯食。貧賤夫妻百事哀

外國應該唔識貧賤夫妻百事衰

珍珠宮

霉根應該呻笨,搞咁多想入皇室,宜家乜都冇

英女王比兩條路佢行離婚定死

話晒威廉有咩事後借哈里,就要繼位或者攝政(佐治仔太細個,查理斯太老)破壞皇室鐵帽子皇,就要得死

珍珠宮

畀面勳章

leng1999 發表於 20-1-24 07:16
系啊,請問系邊度可以睇到個訪問

我搵唔返呢段記錄了,

但係.... 辛普森 勾佬既記錄有好多

温莎公爵与辛普森夫人,王子爱上灰姑娘?你以为的浪漫可能是假的 - 快讯 https://sh.qihoo.com/mob/transcoding?url=98b03b50bd5072749&cota=3&sign=360_e39369d1

結論係...沒權沒錢的王子可能會一直愛灰姑娘, 但是灰姑娘唔愛佢呀

侯爵府

晴B媽 發表於 20-1-22 14:02
我唔要無錢無權的王子

為了愛你 拋掉一切 你唔要 我要

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

myaisha0435 發表於 20-1-24 08:20
我搵唔返呢段記錄了,

但係.... 辛普森 勾佬既記錄有好多

感謝,證實我地對梅根既睇法應該差不多

男爵府

leng1999 發表於 20-1-23 07:26
呢句至真,冇工返,日日系屋企鵝佢,或者互相鵝。。。 到時好快厭倦同煩躁
...

仲要禿頭

伯爵府

TJ040 發表於 20-1-24 17:35
仲要禿頭
同埋原來是低學歷,無讀過大學,正宗二世祖,亞哥都有大學畢業

瑪瑙宮

回覆樓主:

美國人嫁去英國皇室冇耐,就話同個老公離開皇室,咁樣,只會令英國人對呢位美國夫人更討厭反感,亦會影響埋亨利皇子響英國人心目中既地位,就算要離開,都唔好咁急,因英女皇仲健在。

珍珠宮

2023年兔年勳章

waiwai_01 發表於 20-1-22 14:35
如果第時兩個分手,王子就慘

珍珠宮

2023年兔年勳章

micsin 發表於 20-1-24 08:23
為了愛你 拋掉一切 你唔要 我要

X2 如果我都愛對方,我要

子爵府

caa 發表於 20-1-24 17:48
同埋原來是低學歷,無讀過大學,正宗二世祖,亞哥都有大學畢業

又唔好咁講
佢有讀軍校
一畢業就上戰場
點會係二世祖呢

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

大幸運 發表於 20-1-22 16:47
咁人哋識好多名人架嘛!
又借私人飛機點點點
霉根咁識上位...好快自己識啲有錢人幫自己...到時好似佢 ...

梅根係平民嘅時候當然對王子十分愛慕,當她自己加入埋皇室後,王子對梅根來說就無咗果份高她一等的感覺,這時候佢發現王子自幼驕生慣養丶無專長丶唔識同人相處....,呢個時候佢一定會飛咗哈里。

首頁

尾頁

跳至