使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章

早幾日轉左新版面後,啲字好細隻,好難睇,有冇人同一情況呀?定係得我係咁? 而家睇到眼都蒙

子爵府

親子王國15週年勳章

有吖!前日啲 propic 仲同用戶名稱『撞埋一齊』。
次次換親都質素下降,本身好地地有搵個別小學討論區嘅選項,宜家要自己 search

男爵府

牛年勳章

主頁轉左新版面, 但討論區冇轉到, 只要去返討論區都係舊版面

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

kikibebe 發表於 20-1-23 00:42
早幾日轉左新版面後,啲字好細隻,好難睇,有冇人同一情況呀?定係得我係咁? 而家睇到眼都蒙 ...

你好,技術部正處理有關問題,會於短期內完成調整,謝謝 !

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

1998Ruby1998 發表於 20-1-23 08:12
有吖!前日啲 propic 仲同用戶名稱『撞埋一齊』。
次次換親都質素下降,本身好地地有搵個別小學討論區嘅選 ...

你好,技術部正處理有關問題,會於短期內完成調整;另外如欲瀏覽或進入專屬學校討論區,可在討論頁面按【討論區】(如圖) 查看討論區列表,謝謝支持 !

別墅

kikibebe 發表於 20-1-23 00:42
早幾日轉左新版面後,啲字好細隻,好難睇,有冇人同一情況呀?定係得我係咁? 而家睇到眼都蒙 ...

仲衰過之前,問野又重複答,仲要九唔搭八,垃圾

首頁

尾頁

跳至