跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 有無住海濱/海灣媽咪呢?

surewin

Welcome !!!!!幫我裝修個師傅都唔知去左邊幫唔到你! 你買左第幾座? 我住3座架!

lingmum

平時多數在樓下街市 / 百佳買野, 如要買海鮮一定要去楊屋道街市. 你睇樓睇o岩未?
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

子爵府

妳對囝囝好得意呀.我買左21座.這裡的百佳都冇乜野買,可能都要出楊屋道街市買好d.我們現在唯有找一間價錢老實的裝修,真係博一博.因要趕舊曆7月前搬屋,時間都幾緊迫架.anyway,多謝妳!

大宅

hello!! Mrswong

睇過807' 8座 B 低/中/高層, 5座 中層. 9座 H 中層都幾好.

目前目標找 9座 H 中/高層 807' 3房單住[不用有裝修]~~!!! 你覺得如何!! 有否好推介??? 百佳會否有人自已放盤呢??

tks~~!

Mrswong1998 寫道:
surewin

Welcome !!!!!幫我裝修個師傅都唔知去左邊幫唔到你! 你買左第幾座? 我住3座架!

lingmum

平時多數在樓下街市 / 百佳買野, 如要買海鮮一定要去楊屋道街市. 你睇樓睇o岩未?

男爵府

lingmum

我沒有好介紹呀! 我只睇過8座, 10座 & 5座 807", 感覺上8座最近個海, 但又向西.
我之前租車位個業主是住10座好似20幾樓807, 夜景真係好靚架.
我都見到百佳有時會有人放盤, 不過唔知係咪真 (可能是地產公司)

Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

珍珠宮

小詠,
小朋友細個都係咁,物都爭一餐,大大下就唔會,大家齊齊努力

黃太,
你講既10座夜景好靚係咪E

lingmum & 黃太,
我都睇過8座,真係好近海,尤其是G,日景都好靚,夜景就唔知(我唸仲靚),B高就好D,唔係都幾唶,不過B & G都係向西,好晒 不過齋講景,我就鐘意G多D 其他座未見過

surewin,

歡迎加入海濱,21座好住嗎 我之前都睇過,不過睇細單位,大單位未睇過,唔知係點 :lol: 你呢,住邊款,我聽講20-22的628好大,好舒服 ?-(

珍珠宮

SUREWIN,

HI, 我叫小詠呀, 你同我都一樣, 我都想換樓, 因我而家住緊間屋開始唔夠住同埋裝修舊晒, 我想換有套房既, 773都是我心水。

各位,

明天如心廣場有煙花睇呀, 我的家應可以看到, 我住3座向海既, 不過, 到時都得我同兩個仔加工人睇, 老公要做野。 :-(
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

子爵府

hi, 好耐都無入黎喇, 我都好想換樓呀! 不過點都要放左呢間先有錢比首期, 所以依家都試緊放, 睇下放唔放到啦!

珍珠宮

環保接龍勳章

Hello,
大家好
我搬o黎海濱快1年了, 我住11座的.:)

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

珍珠宮

原文章由 gracelam 於 07-7-6 21:13 發表
Hello,
大家好
我搬o黎海濱快1年了, 我住11座的.:)

GRACELAM,

你好, 我叫小詠呀, 我住3座。

各位,

好難先入得返黎。
所有遇見,皆有因果

子爵府

小詠, 點解好難先入得返黎呀?

男爵府

shan

你星期日成日都要返工呀? 卓b好乖呀! 仲幫我睇住孖b

珍珠宮

原文章由 Shan 於 07-7-9 14:34 發表
小詠, 點解好難先入得返黎呀?

我唔係幾識用新BK, 打完野, 想搵番好難搵, 都係以前好D
所有遇見,皆有因果

大宅

Hello All

Sheep167 我住4座。

Does it have any special smell about block 21 ? (pig... / body.... etc)

子爵府

原文章由 Mrswong1998 於 07-7-10 11:54 發表
shan

你星期日成日都要返工呀? 卓b好乖呀! 仲幫我睇住孖b

嘻..唔係呀, 只係呢排公司都好忙, 星期日都偷懶訓晏 d, 所以無出黎呀!
咁依家孖 b 係咪自己返兒崇呀?

男爵府

SHAN

係呀! 孖b已經一齊去兒祟啦! 唔洗我陪.

原文章由 Shan 於 07-7-11 13:21 發表

嘻..唔係呀, 只係呢排公司都好忙, 星期日都偷懶訓晏 d, 所以無出黎呀!
咁依家孖 b 係咪自己返兒崇呀?

大宅

各位海濱媽媽幫幫忙
我老爺奶奶十一月回來住三四個月,我地想係海濱租個短期細單位比佢地住....大家有冇介紹呀??
順帶一題,我住第八座的,已很少嗅到豬味啦!b單位的夜境真係好正ka...不過我已經自置咗一個細單位,同807' say goodbye la!!!

有介紹請通知我啦!THANKS!:)

民房

HI 各位海濱媽咪;
請問海濱边間地產好呢? 因我要响海濱租樓,方便女兒返學, 但又吾知找边間地產,另外我想問管理費大約要幾多錢呀! 麻煩幫幫忙
Thank you.

大宅

各位海濱媽咪

你地有冇係新開果間僱傭公司請過工人呀?? 好唔好的??

禁止訪問

子爵府

虎到金來勳章 DHA勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

請問海濱有冇好兒科介紹?

首頁

尾頁

跳至