跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 有無住海濱/海灣媽咪呢?

Mrswong,
呢幾日真係太煩, 都無上黎 bk....我都唔打算比佢自己落街呀, 因為我都好怕佢會周圍識朋友, 學壞返黎呀~~不過到依家都仲未揀到, 真係好煩呀~

男爵府

2020勳章

Shan 寫道:
Mrswong,
不過到依家都仲未揀到, 真係好煩呀~

未搵 agent or 未揀到人呀 ?

子爵府

lala1125,
未揀到人, agent 都睇過好幾間喇, 我老公又麻煩, 明明之前講好左話請菲, 都揀到有個唔錯 (但個樣麻麻), 尋日又同我講佢想請印, 咁我今日又睇下 d 印啦, 但發覺印仲難揀....你係咪都搵緊印呀?? 你間 agent 好唔好呢? 如果好你 send d 資料比我丫, Thanks~~~~~

男爵府

2020勳章

Shan ,

搵左啦 ! o岩o岩上星期 ..... 印印呀 !
菲係可以比到bb多一個接觸"菲英文"o既機會 ... 但我見10個菲 , 得 1 or 2個會有人讚好 .... ! 我兩公婆都唔諗菲 , 可能見過家姐個經驗 . 我唔搵菲啦 ! 而家, 家姐都用緊印 .

子爵府

lala1125,
咁你可唔可以 send 你間 agent d 資料比我呀? 我都希望呢兩日可以做到決定

男爵府

2020勳章

Please check pm ......

你可以睇睇 康樂 x .... d comment o係 bk 同身邊d 人都暫時未聽過有negative . 可作參考 !

男爵府

大家是否很忙呀!就放聖誕假啦! 你地可以同BB去街玩啦!有咩節目呀? 我要在家休息呀,手&腳都有水腫呀!D關節都痛.

Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

子爵府

mrswong,
唔忙呀, 老細出左 trip, 呢幾日都好得閒, 所以我呢幾日都係全力揀工人, 聖誕我都無乜野做呀, 老公無假放, bb 又細, 所以都係留o係屋企~~ 你真係要休息多 d 呀, 我陀住卓 b o個時都覺得好累同埋腳痛呀, 何況你陀住兩個, 所以真係要休息多 d , 唔好咁操勞喇!!!!

男爵府

Mrswong1998,

聖誕假期1日返媽咪開party, 1日去人地club house開party, 1日係堅企招呼我老公果邊d親戚, 24號就同盈盈係屋企過平安夜, 可能會同盈盈去平台或公園玩.

男爵府

mandymfl

咁多節目呀, 盈盈一定好開心啦!

To : all

希望你們一家都聖誕快樂, 過一個開心的假期.
你們今天有無party呀? 有無得早收呀?
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

子爵府

Mrswong,
今日無 Party 又無得早放呀~

男爵府

2020勳章

Shan 寫道:
Mrswong,
今日無 Party 又無得早放呀~

me too ! 部門人唔齊 , 留返下星期去飲茶 .
無得早 .... 唉 !
( 不過 , 我個心放左工啦 ! )

男爵府

2020勳章

[size=medium]Merry Christmas & Happy New Year !

[size=medium]願我 o地 o既 BB ~
[size=medium]身體健康 , 快快樂樂 !

lala & 彥林

男爵府

TO : ALL

PARTY 已開完, 未知有無得放早.
今晚去奶奶家開PARTY.

子爵府

[size=large]祝大家聖誕快樂呀~~

男爵府

2020勳章

Shan ,

搵工人進展點呀 ? 唔好心急之下 , 混亂左思緒 ....

複式洋房

子爵府

lala1125,
我地揀左個賓喇, 希望佢好啦, 點都係博一舖~~~

子爵府

vivianlms,
你好呀, 你住邊座架??

複式洋房

首頁

尾頁

跳至