自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

moto1357 發表於 20-1-25 17:01
99樓係引用我,但你自己睇返我只係講證據,但是你先扯開話題

阿「法治已死」請你講出重點來,回左咁多次,你都講唔出,我邊度有講「貪污」,你再係咁,公海嘅人只會

子爵府

feclagnes 發表於 20-1-25 17:08
阿「法治已死」請你講出重點來,回左咁多次,你都講唔出,我邊度有講「貪污」,你再係咁,公海嘅人只會:ha ...

認咗自己扯開話題了 ,對吧

子爵府

feclagnes 發表於 20-1-25 17:08
阿「法治已死」請你講出重點來,回左咁多次,你都講唔出,我邊度有講「貪污」,你再係咁,公海嘅人只會:ha ...

又話唔再覆我?

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

moto1357 發表於 20-1-25 17:17
認咗自己扯開話題了 ,對吧

都話我無講貪污,同埋你.....死唔斷氣,唔好學政府,錯....就要應,扯開話題你幅黑絲圖「法治已死」呀....藍人,有病睇醫生啦,唔好諱疾忌醫

伯爵府

moto1357 發表於 20-1-25 17:17
又話唔再覆我?

我無講貪污,你就話我有講,又攞唔到證據,我都知病床緊張,你話我思覺失調,其實.....你個病情,好嚴重喎⋯⋯唔好逃院啦,醫生等緊你

水晶宮

唔排除
唔係咩叫生化武器
點都好,病毒是事實,小市民齊心抗疫即可

子爵府

回覆樓主:

無人知 唔排除 本人認為香港之前跟本係打仗 咁岩內地又爆病毒 咁巧合既

水晶宮

BK Milk勳章

avril19 發表於 20-1-25 11:45
轉折咪變左生化武器邊會咁易俾人搵到個源頭
...

我只係覺得响呢個世界
無咩係無可能發生
無論邊過國家地方都一樣
嗰個實驗室係研究一級危險既病毒
係咪有足夠措施呢?
除咗硬件
人為呢?連消毒藥水都可以過期而令菌傳染到人
我吾夠膽講有足夠措施去防止嗰實驗室有意外

男爵府

熱血勳章

bongbongpatty 發表於 20-1-26 00:12
我只係覺得响呢個世界
無咩係無可能發生
無論邊過國家地方都一樣

連成龍都話中國的會爆炸就真係自求多福

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

有人話呢d暗謀論多餘,但我又覺得世界之大無奇不有

男爵府

連微博啲大陸人都鬧食野味既人害死人,bk啲負責唱好大陸既人仲可以繼續話一定唔係中國問題,有都係美國放毒

子爵府

貓狗褓姆 DHA勳章 畀面勳章

anan84 發表於 20-1-24 23:38
你諗諗, 中國經濟會傷, 又封城, 迪士尼又關, 全廣東省戲院都關, 會唔會係陰謀? ...

你諗多左,佢有人幫先可以傳播到病毒比你地

男爵府

anan84 發表於 20-1-24 23:38
你諗諗, 中國經濟會傷, 又封城, 迪士尼又關, 全廣東省戲院都關, 會唔會係陰謀? ...

有冇諗過大陸整d病毒出嚟害我地同其他國家

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

師奶甲 發表於 20-1-24 23:40
你想多了,根本唔抵可憐!
食野味係會有報應!!

純粹討論,千萬不要圍攻我。因為工人姐姐同我講話印尼都好多人食蝙蝠,東南亞食嘢味的人數亦好多。點解從來冇聽過佢哋有事?唔係陰謀論,係好奇。

我認為以現在人類的道德標準,冇理由咁折墮打生化戰。我們生活在地球村,人類有事唔會獨善其身,除非生化武器能研究到只係攻擊目標種族,其他種族冇事,咁就可能有啲邪惡國家會使用生化武器。

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

有d人話係大陸做,有d又話係美國做
有d又話係大陸人食野味,真係各有各説法。

以下視頻,話疫苗patent早已有美國公司注冊,所以令人好懷疑係因為商業利益而做出嚟喎。

https://youtu.be/3_wURWKyIPg

男爵府

小小bb 發表於 20-1-26 08:34
純粹討論,千萬不要圍攻我。因為工人姐姐同我講話印尼都好多人食蝙蝠,東南亞食嘢味的人數亦好多。點解從 ...

可能真係係P4流出左病毒,都有可能
係野味市場買小動物做實驗
可能本身要燒毁D實驗品
有人貪果少少錢轉手賣返野味市場都未定

本身做生化武器係諗住害人
可能有豬隊友都未定

以上純粹靠估

珍珠宮

師奶甲 發表於 20-1-24 23:40
你想多了,根本唔抵可憐!
食野味係會有報應!!

very much agreed