自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

大宅

2020勳章

子爵府

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Zenia 發表於 20-1-25 06:05
https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/national-microbiology-lab-scientist-investigation-china-1. ...

今次肺炎辛苦你去揾證據,證明你講嘅嘢無錯

子爵府

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Mm233 發表於 20-1-25 00:01
有無諗過文化大革命都係美國策動?紅衛兵係CIA訓練出來?

否則中國人點會殘害中國人? ...

洗腦洗到唔止入肉,入埋血,可悲

子爵府

waterbabywater 發表於 20-1-25 01:10
https://youtu.be/ow-TSWv7DuU
加拿大人走私病菌到中國為乜?
@ 2013 April

呢段片係何毒瘡放出嚟,請問個何志光,係乜水?佢另有段片話黑醫護罷工,真係好不該,佢講嘅唔係人講嘅嘢

子爵府

yiqiyihui 發表於 20-1-25 02:54
你up乜呀?
何大一係美國人嚟。同埋何大一係發明cocktail therapy嘅人, 嗰時已經96、97年咁上下。佢攞咗時 ...

子爵府

142526 發表於 20-1-25 01:00
有道理

你知唔知佢亂up,你以為講嘅係事實可悲,我唔多講,自己碌落去,睇下jm點回個jm(你讚佢有道理嗰個係

男爵府

2020勳章

回覆樓主:

將自己嘅錯推落人哋身上

子爵府

Smallraindrop 發表於 20-1-25 01:00
冇事使咩封呀
好地地新年流流,冇事攪咁多野咩,唔話真相你知姐,不過理唔到咁遠既大陸架喇

係,而家顧掂香港先,呢件事太恐怖,我地想幫都難,真係要幫係各國專家一齊幫,小市民做好防禦唔感染已經係幫忙

子爵府

超級特務 發表於 20-1-25 01:02
好矛盾。
之前明明話隻嘢唔毒可控,流感仲可怕。
宜家又話係人地放毒,毒都唔止咁下?

到底點會講緊可防可控突然爆到咁勁? 明顯有的講大話或者真係無能到咁,我覺得就算有人放毒,大陸咁多cctv 會唔知?

子爵府

mariasharapova 發表於 20-1-25 03:18
好在呢到好多jm都好清醒,之前我見到有另一個post講勁多account和應我以為自己去咗微 ...

微博 d 人掛住鬧武漢政府,不知正常幾多

別墅

啱喎又,諗諗下屈原都好大機會係美國人,攪咗個端午節出嚟比我地放多日假

男爵府

2020勳章

feclagnes 發表於 20-1-25 07:44
今次肺炎辛苦你去揾證據,證明你講嘅嘢無錯

我都見到網友揾到證據,咁係咪網友講嘢無錯呀?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

係大陸自己整,武漢正正有個病毒中心專研究,你上網一check 就見到

子爵府

moto1357 發表於 20-1-25 08:17
我都見到網友揾到證據,咁係咪網友講嘢無錯呀?

班網友都唔知係乜水成班都偏頗某一邊,仲有最底嗰篇係簡體字百度你啱聽嗰班網友嘅證據係咩?係啱佢地口味嘅證據,唔係事實

男爵府

2020勳章

大叮噹 發表於 20-1-25 07:33
一定係啦,中國最鍾意收收埋埋,唔到爆,都唔會講,真實感染同死亡數字一定多過佢公佈.
...

大陸人自己爆,家人去唔到醫院醫治,死咗,之後醫院唔check 有冇中病毒。
好大機會有人因肺炎死亡,但冇經醫院檢驗

侯爵府

2020勳章

Bigfatsheep 發表於 20-1-24 23:55
係d野味自己飛入去大陸人個口迫佢哋食左自己

男爵府

2020勳章

feclagnes 發表於 20-1-25 08:24
班網友都唔知係乜水成班都偏頗某一邊,仲有最底嗰篇係簡體字百度你啱聽嗰班網友嘅證 ...

所以咪要睇多幾份資訊先,加拿大無文宣嗎?

子爵府

moto1357 發表於 20-1-25 08:39
所以咪要睇多幾份資訊先,加拿大無文宣嗎?

你咁回我即係你間接承認,你列出嚟嘅係偏頗報道並非事實,並非證據。

大宅

超級特務 發表於 20-1-25 00:01
美國流感人死得仲多
外國人都食野味
沙士香港人一樣出去傳染人

哈哈,簡直十個趣
唔知下次話外國啲咩呢?

男爵府

2020勳章 BK Milk勳章

師奶甲 發表於 20-1-24 23:40
你想多了,根本唔抵可憐!
食野味係會有報應!!

同意、我老公都話其實呢個係因果、報應!

首頁
23456...9

尾頁

跳至
熱門主題
婚外情 ... 2 3 4 5 6 .. 7
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊