1-3歲

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人知呢間好唔好?有冇用家分享下

別墅

CFCs 發表於 20-1-24 23:44
有冇人知呢間好唔好?有冇用家分享下

我女讀緊K1, 我同阿女都好鐘意呢間學校,每級得1班,每班有3個老師,小朋友同老師關係好close. 係happy school. 平時返學放學見到老師都會講下小朋友係學校有咩趣事,老師好肯同家長溝通,自理同品德方面我覺得教得好好, 但課外活動唔算多,K2先開始有得參加。

別墅

希素 發表於 20-1-26 13:04
我女讀緊K1, 我同阿女都好鐘意呢間學校,每級得1班,每班有3個老師,小朋友同老師關係好close. 係happy sc ...

咁聽落好似幾好喎~因爲佢始終無佢附近果間保良局出名,所以怕唔好,但係而家聽你咁講,個心都定少少,謝謝你啊

複式洋房

CFCs 發表於 20-1-27 23:56

咁聽落好似幾好喎~因爲佢始終無佢附近果間保良局出名,所以怕 ...

hi,想問下你最後係咪都揀左呢間?
我女女泥緊9月都讀呢間…但係依家學校重未有通知要做d咩嘅凖備

別墅

yukkisharon 發表於 20-6-18 20:42
我女女泥緊9月都讀呢間…但係依家學校重未有通知要做d咩嘅凖備:questio ...

我打左去問,佢地話本身都係6月尾至搞手續

別墅

yukkisharon 發表於 20-6-18 20:42
我女女泥緊9月都讀呢間…但係依家學校重未有通知要做d咩嘅凖備:questio ...

另外,想問下你知唔知有冇呢間k1 group呀

複式洋房

CFCs 發表於 20-6-18 21:34
我打左去問,佢地話本身都係6月尾至搞手續

Oh.....icic…咁應該差唔多啦~thank you for your informations

複式洋房

CFCs 發表於 20-6-18 21:34
另外,想問下你知唔知有冇呢間k1 group呀

我唔知有冇喎~

別墅

yukkisharon 發表於 20-6-18 21:37
我唔知有冇喎~

Okok, thanks :)

首頁

尾頁

跳至