自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

本來book咗年初二上深圳觀蘭湖酒店,但非常時期,我尋日嘗試打去問下可唔可以改期,原來係可以架。大家唔好因為怕有金錢上的損失而夾硬上大陸渡假,反而引致不必要的疾病,咁仲唔抵。我相信其他酒店或旅遊景點都會有特別安排

男爵府

問咗塘夏三正半酒店冇得退錢,只能延期到4月30日

大宅

sharon26788 發表於 20-1-24 23:54
本來book咗年初二上深圳觀蘭湖酒店,但非常時期,我尋日嘗試打去問下可唔可以改期,原來係可以架。大家唔好 ...

我本來book左初三晚住Hard Rock, 今日取消都可以退返錢。本來係不可取消的

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

悠悠魔怪 發表於 20-1-25 00:17
問咗塘夏三正半酒店冇得退錢,只能延期到4月30日

我都係買咗套票,改咗期4月份去,希望到時候可以平息哂

侯爵府

BB12345678 發表於 20-1-25 00:34
我本來book左初三晚住Hard Rock, 今日取消都可以退返錢。本來係不可取消的

我買套票,改咗4月去

男爵府

回覆樓主:

珠海長隆,御温泉,任何景區門票都可延期到年尾或退款

男爵府

BB12345678 發表於 20-1-25 00:34

你就好啦取消到!!我訂初五到七,深圳華僑城洲際酒店都是不可取消的。 琴日打去問, 酒店話我要攞醫生證明有病不易外遊,否則不可取消或延期❗ 呢間酒店真係有病!!

大宅

本來book咗年初二上深圳觀蘭湖酒店,但非常時期,我尋日嘗試打去問下可唔可以改期,原來係可以架。大家唔好 ...

請問有無人知珠海獅門娛樂天地門票可改或退嗎?

侯爵府

cathyleung1 發表於 20-1-25 01:49

有聯絡電話號碼,不如聽日打去問下

大宅

sharon26788 發表於 20-1-25 01:52
有聯絡電話號碼,不如聽日打去問下

好的。唔該晒。

侯爵府

sunny.moon 發表於 20-1-25 01:37
你就好啦取消到!!我訂初五到七,深圳華僑城洲際酒店都是不可取消的。 琴日打去問, 酒店話我要攞醫生證 ...

你試下聽日再打去問下,每日情況都變得好嚴峻,或者有彎轉

男爵府

醒目開學勳章

我係酒店訂,48小時前免費取消,她們好體諒

水晶宮

BK Milk勳章

你就好啦取消到!!我訂初五到七,深圳華僑城洲際酒店都是不可取消的。 琴日打去問, 酒店話我要攞醫生證 ...

Send email去集團投訴

男爵府

我老公經hotel. com 訂了中山Hilton初一初二兩晚,不能取消的。現嘗試同hotel傾倾,預咗泡湯!

男爵府

我book咗前海jw,都成功退咗

珍珠宮

回覆樓主:

各位jm 都好好,唔會因為驚金錢損失就夾硬要非常時期去大陸玩。
可惜我身邊有個新香港人堅持返大陸過年,昨晚高鐵走,初5會返工,真心怕左佢。因為佢平時感冒都唔認,唔戴口罩嘅人,一係戴口罩露出個鼻,
同事真係冇得避

男爵府

cathyleung1 發表於 20-1-25 01:49

可以,任何珠海景点門票可延可退!

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你試下再打去,因為深圳果面已經出哂通告,唔比娛樂場所開門,甘酒店為乜野要為難客人呢?甘多娛樂場所都唔開去黎托咩,娛樂場所唔比開嘅消息好似係琴日發,所以有可能佢而家可以比改
日本の平安を祈ります

珍珠宮

回覆樓主:

肯俾改期都好啊,大家都唔容易啊

男爵府

我今日都免費cancel到中山Hilton, 及免費改車票。今日打去問,可能情況唔同了!

首頁

尾頁

跳至