時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

sharonchung 發表於 20-1-26 14:02
唔係你哋呢啲班人妖言惑眾,不斷埋怨社會同政府,會有咁多曱甴暴徒搞港獨搞臨時政府,又話樓價高企又話物 ...

個肺炎你敢話唔關大陸政府唔關大陸事?
好多有病武漢人黎左香港醫啦,
真係同你冇討論空間

子爵府

好媽媽勳章

apgbs 發表於 20-1-26 15:14
真係同你冇討論空間

香港一早已經回歸祖國啦,你無親朋戚友喺內地㗎?你真係以為自己唔係中國人

男爵府

sharonchung 發表於 20-1-26 15:29
香港一早已經回歸祖國啦,你無親朋戚友喺內地㗎?你真係以為自己唔係中國人
...

係你自己話係我地話大陸害死香港先,
而家冇啦啦話我係唔係唔認中國人,
你真係超9唔搭8

大宅

cherron416 發表於 20-1-25 17:37
正常情況入境處有權以「傳染病(Contagious disease)」為由拒絕病者入境,但衛生署以「人道理由」准往港就 ...

Not fake news.. 其實睇返地圖去深圳醫院仲近,都唔知點解係要來香港,今日已經確診第六宗,都係去完武漢黎香港嘅確診!香港人只求多福啦

大宅

apgbs 發表於 20-1-26 15:14
真係同你冇討論空間

姊妹唔好再浪費心機喇,你永遠叫不醒在睡覺的人 香港確診六宗,基本上單單都係同武漢有關係。

子爵府

好媽媽勳章

apgbs 發表於 20-1-26 17:18
係你自己話係我地話大陸害死香港先,
而家冇啦啦話我係唔係唔認中國人,
你真係超9唔搭8

我雖然從事醫䕶工作,但唔係精神科,真係醫唔唔到你呢啲精神分裂同為恐天下不亂嘅病人,你快啲去求醫啦

男爵府

stella899 發表於 20-1-26 17:21
Not fake news.. 其實睇返地圖去深圳醫院仲近,都唔知點解係要來香港,今日已經確診第六宗,都係去完武漢 ...

首頁

尾頁

跳至