親子旅遊

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

zubut 發表於 20-1-29 12:22
回覆 pypy405 的帖子

佢話3萬won掛,有100個。因為他都記不清楚!

而家係釜山藥店見有大量KF94口罩, 每個買2100won

伯爵府

回覆 可兒222 的帖子

我決定前一日先執

大宅

我就取消左, 錢事小, 命仔事大
同埋就算去到都玩得唔盡興

Littlefatshiba    發表於 20-2-5 15:27
wcpcelia    發表於 20-2-5 13:05

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

EQGO 發表於 20-1-28 05:21
請問在那裡有囗罩賣?那類 shop. 謝謝!

Daiso, 藥房

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Ivy18018 發表於 20-1-30 07:54
而家係釜山藥店見有大量KF94口罩, 每個買2100won

釜山應該容易買過首爾

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

picky1214 發表於 20-1-25 23:18
我怕人地唔俾入境咋

me2. 已訂晒酒店機票, 1day tour 同食店唔敢訂住

用戶要求終止服務

牛年勳章

我咩都未訂,旅保都未買,預咗退機票。
未經許可,請勿轉載

複式洋房

大笨鐘 發表於 20-2-1 20:51
我咩都未訂,旅保都未買,預咗退機票。

我7-10/2去首爾,全部book了,都唔知去吾去好,有冇人會去呀?

用戶要求終止服務

牛年勳章

Ivysiman 發表於 20-2-2 11:02
我7-10/2去首爾,全部book了,都唔知去吾去好,有冇人會去呀?

我訂咗 4月,如果可以取消嘅話,我會取消行程,或者改期到夏天,新型肺炎應該夏天會消失啦呱!
未經許可,請勿轉載

複式洋房

大笨鐘 發表於 20-2-2 11:28
我訂咗 4月,如果可以取消嘅話,我會取消行程,或者改期到夏天,新型肺炎應該夏天會消失啦呱!
...

我的取消吾到(emoji)

用戶要求終止服務

牛年勳章

Ivysiman 發表於 20-2-2 11:35
我的取消吾到(emoji)

我會蝕錢取消,因為屋企有大有細,旅行少一次唔重要,最重要係一家人身體健康。有人會照去,覺得首爾唔會比香港危險,好難比提議你。

wcpcelia    發表於 20-2-5 13:05
未經許可,請勿轉載

複式洋房

大笨鐘 發表於 20-2-2 11:59
我會蝕錢取消,因為屋企有大有細,旅行少一次唔重要,最重要係一家人身體健康。有人會照去,覺得首爾唔會 ...

Thx

複式洋房

Ivysiman 發表於 20-2-2 12:01
Thx

好似吾怕首爾封關

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我經expedia訂左3月尾去韓國,機票+酒店,如果取消,唔知有咩penalty,有無JM知道

用戶要求終止服務

牛年勳章

維尼仔 發表於 20-2-4 11:55
我經expedia訂左3月尾去韓國,機票+酒店,如果取消,唔知有咩penalty,有無JM知道
...

每套機票唔一樣,視乎你買嘅時候嘅條款,你打電話去 expedia 問
未經許可,請勿轉載

伯爵府

回覆 Ivysiman 的帖子

我聽日零晨出發,唔封關應該都會照去

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

大笨鐘 發表於 20-2-4 13:27
每套機票唔一樣,視乎你買嘅時候嘅條款,你打電話去 expedia 問

收到,唔該哂

大宅

picky1214 發表於 20-2-4 17:52
回覆 Ivysiman 的帖子

我聽日零晨出發,唔封關應該都會照去

如果去到之後封關返唔到香港點算?

大宅

好媽媽勳章

...

我在expedia 訂咗大阪酒店, 本來冇得退款的,但係佢幫我全退,你可以打去問下。email去酒店話冇得退,我直接打去expedia幫到手

至於機票冇特別因為肺炎有得退, 就係跟條款,我哋每一張機票扣手續費1000蚊
我的bk復活節蛋彈勳章活動, 請多多支持, 按<支持>按鈕 便可^^
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824222&extra=page%3D2

別墅

...

我都經expedia 買左3月中去首爾,可以全退,唔好打電話問,成個鐘都冇人聽的
我是在Expedia 的facebook 線上攪的,都好順利,你試下

首頁
23456...7

尾頁

跳至