自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我一家六口共有300個,即每人50個,估計可用一個月,希望過年後供應商可有足夠貨供應!

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

CreamyWen 發表於 20-1-26 13:23
我一家六口共有300個,即每人50個,估計可用一個月,希望過年後供應商可有足夠貨供應!
...

我得40個, 原先買咗4盒1月尾到, 現在要3月尾, 現要周圍搵

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

...

我有2盒半
少出門,用少啲
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 CreamyWen 的帖子

暫時有120個(一家3口),老公的朋友剛係日本訂了一批口罩,2月初會返港比我哋

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

啱啱 online訂咗D即棄手套,遲D搭車可能都要用

禁止訪問

男爵府

依兩日增購左540個。

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

回覆 CreamyWen 的帖子

一家三口,剛剛用完一盒,剩一盒50個係屋企,應該可以用到兩星期,我估兩星期內應該買到

男爵府

今早一早系Gmarket 訂左KF94 口罩 360個 ,剛剛見到 全部加哂價 比今早買 一盒貴78蚊(我買一盒100個果D)

侯爵府

人均得返10個。希望過幾日多返貨量,可以買到。
希望有足夠存貨嘅人唔好一齊爭。

象牙宮

加理月頭係日本入有2百個,岩岩叫朋係日本入150個,應該夠用。

伯爵府

係韓國入左幾百個
暫時唔擔心唔夠用

大宅

VenusSasa 發表於 20-1-26 13:54
今早一早系Gmarket 訂左KF94 口罩 360個 ,剛剛見到 全部加哂價 比今早買 一盒貴78蚊(我買一盒100個果D)
...

剛剛係Gmarket 想買,已經唔俾落單

伯爵府

...

我冇啦 好煩,出街怕人话我冇公德

男爵府

Kinki1102 發表於 20-1-26 14:10

你揾下 有D仍可以落單

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

訂左日本 不過驚收唔到貨 日本無貨比

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Kinki1102 發表於 20-1-26 14:10

我就係gmarket買, 延遲到3月先送貨

大宅

回覆樓主:

一家三口,大人款有6盒存货,小朋友有8盒存貨。

侯爵府

我大人得2盒,到處買都揾唔到!

大宅

屋企4個人 有4盒存貨

首頁

尾頁

跳至