自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

bbbusy 發表於 20-1-28 18:21
有錢都買唔度呀!

講得衰d, 真係有錢都難買。。。。。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

花露水 發表於 20-1-28 18:25
我今日都摷到一盒口罩,不過係全黑色獨立包裝,雖然唔想帶,但係都冇辦法
...

唔好理咩嘢顏色,用得就用左佢地。

翡翠宮

tung0409 發表於 20-1-28 18:30
我又係,當初係阿女見到line 公仔扭我要買才買,依家成為家中唯一一支搓手液

我就係咁,不過係我自己鍾意屎滴仔,所以當時先會買,如果唔係,我一支都無。。。。

翡翠宮

melomame 發表於 20-1-28 18:30
我公司都記得好似櫃桶有十幾廿個口罩

返工時記得摷返出黎。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

摷到寶

翡翠宮

chuiyeebird 發表於 20-1-28 18:41
口罩有到期日 check 清楚

我2包口罩無日期架, 不過係上年約9月左右買。 應該無過期。謝提醒。

翡翠宮

VCBB小天使 發表於 20-1-28 18:54
恭喜你

多謝你。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

大少拉 發表於 20-1-28 16:31
天氣無啦啦凍左好多,唯有響櫃桶摷返件褸著啦!摷摷下居然搵到早前響7仔買嘅2包口罩,因為當時買係因為佢個 ...

珊瑚宮

回覆樓主:

翡翠宮

my005 發表於 20-1-28 18:55
大少拉,戥你開心呀。

我本都有幾盒,都分晒畀無咩貨既親友,自己屋企留一盒畀我同老公用喇。

005~ 我祝你笑口常開!身體健康!

我年30 排左幾盒返屋企。 所以假期完左我都再等下一胡先買,留比真真正正無口罩嘅人買先。

翡翠宮

VCBB小天使 發表於 20-1-28 18:59
係呀,街上空氣流通,去街市同超市都會快快買完嘢就返屋企,但坐車就唔係,所以都留返啲正確口罩俾佢哋返 ...

係呀!反正我都係落樓買餸, 一陣間,叫做隔一隔d 空氣啦! 合格果d 留比佢地返工搭車用。

翡翠宮

柔伊 發表於 20-1-28 19:45
今日我去打開旅行用的背囊,搵到幾個口罩,真係仲開心過搵到錢。

果下有無大叫出黎!

翡翠宮

都敏俊C 發表於 20-1-28 20:37
我前排失心瘋買咗好多搓手液,但其實我唔太鍾意用,而家儲咗廿幾支係屋企,終於用得著
...

呢d嘢真係要無啦啦或好鍾意先會買定,(我講我自己係咁。)平時好似唔用得著, 今次完,我一家定時買返d 放響屋企。。

翡翠宮

tessy1217 發表於 20-1-28 20:46
我又係尋日汁番個旅行喼,之前諗住去旅行用,預先放左大小口罩各十個入去,咁今個新年取消左團,咁諗住汁番 ...

好嘢! 搵到咁多!

平時d 嘢塞來塞去, 要執嘢先搵到,但會有驚喜!

大宅

大少拉 發表於 20-1-28 16:31
天氣無啦啦凍左好多,唯有響櫃桶摷返件褸著啦!摷摷下居然搵到早前響7仔買嘅2包口罩,因為當時買係因為佢個 ...

好羨慕你

男爵府

我都無啦啦搵到五支搓手液周一支消毒藥水

珊瑚宮

大少拉 發表於 20-1-28 22:08
我2包口罩無日期架, 不過係上年約9月左右買。 應該無過期。謝提醒。
...

珍珠宮

個 mask 可能只能裝飾用

子爵府

Lucky

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

大少拉 發表於 20-1-28 22:01
我年30應該排隊買左。 今次係意外收穫~
真好, 恭喜發財, 心想事成。

首頁

尾頁

跳至